Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Smlatic totalno antipatican tip, mijenja stranke cesece nego carape-za fotelju bi mater prodao.
Cuj nema od cega da skoluje djecu. Pa ces je skolovati od nasih para, je li ?? Eto ko je SDA i koga ona instalira 20 godina da nam upravlja drzavom. Zato smo i dosli ovdje gdje jesmo, da nam seljak iz Laktasa govori o disoluciji drzave. Umjesto da se ostvari na privatnom planu i da mu politika bude kao dodatna aktivnost za dobrobit ove drzave - on je usao u politiku da bi zaradio. Mijenja stranke kao carape. Kako ocekivati da nas takvi dovedu do Europe ?? Da ne bude da imam favorite, isti ovakav je SDP - samo je ovo konkretno slucaj sa SDA.
Ma u ovoj državi vlada SDP mafija.FMUP je podigao krivičnu protiv njega,ali se ništa ne dešava.Sve je on uvezao i sud i policiju.
Je li ko gledao Lipovaču kad je držao hitlerovski govor u Cazinu povodom Dana 5. korpusa, hahhaa čovjek sebi umislio da je Bog zna šta...:) , a ustvari pao kao kruška zajedno sa SDP - om. Ma treba Fahro preuzeti Vladu u Krajini i riješiti stvari, nema druge...
Ljudi ima li odbojnijeg politicara od ovog Lipovace? Lik dosao na dzenazu Ljutim Krajisnicima i poceo neki govor bla bla a ton podigao kao da je na predizbornom skupu halo "vole grlati" stisaj strasti !
Lipovača je iz stare komunistike porodice,koja je u onom sistemu vladala i koja je smjenjivala i provodila silu nad onim koji su joj oponirali po bilo kom osnovu.Hamdija je najgori od njih svih jer su oni makar znali vladati,obezbijediti narodu da nije gladan,a ovaj samo sebi ,svojoj familiji,kumovima,komšijama.A plaće već opasno kasne,para nema.Najgora vlada(po istraživanju CCI-a) je upravo ova,od rata naovamo.Javna je tajna da izdašno plaćaju ruke DNZ-a koji ga drže na vlasti.
Lipovača je pao onog dana kada je Fahro Radončić naložio Redži Kurbegoviću, ministru privrede ( SBB ), koji je bio daleko najkvalitetniji član Vlade USK, da napusti Lipovačinu Vladu, dođe Lipovači i SDP - u kraj u USK...
Malo kreka pa u skupštinu
Sto se svi ovi iz SDPa furaju jna zlaju?
nije to za politike to je za šume
Lipovaca nemoj samo ti vise alahati!! Daj bilo koga samo nosi ovog bandita! zlajinog potcrka
Ovaj se fura da je tito! Zlatka za ruku i mars iz bosne prevaranti jedni! Dosta mi je muke!
"Lipovača je mene razriješio jer je uzeo svu vlast u svoje ruke, a nije me razriješila Skupština"- Naravno da je uzeo, tako to komunisti rade! Nedo bog da su osvojili vise od 17% 2010-te, pa to bi nam bio kraj!
Sve dok nam se ovi komunisti pitali, nema hajra u ovoj drzavi! Najgore stanje u zadnjih 20 godina....definitivno!
SDP je fakat jedna katastrfoalno licemjerna stranka! Pa oni uvijek kukaju kako SDA povlaci vitalni interes a pogledaj ovog konja radi isto svaku priliku koju dobiju!
ovaj SDP je zaista postao dno dna! Pa dokle vise vi nesto pametujete a unistili ste fedreaciju i drzavu!