Pod istim krovom
0
Smjena predsjednica u razredima
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najzad jedna odlična priča ...
@ 02 znala sam da mora postojati neka stvarna prica iza ovoga, nije ni cudo sto je niko ne konta. ipak lijepa je, da nam je samo jos koja jezicka figura il epitet, pa da sami zamislimo predsjednicu razreda u gimnaziji 80-ih godina, a ne da zamisljam hloverku i sl. :))
Samo oni koji su zavrsili Petu Gimnaziju 1885 godine znaju o kome se radi i koje je bila predsjednica razreda
samo oni koji su zavrsili petu gimnaziju 1985, znaju o kome su u ovoj prici radi i ko je bila predsjednica razreda
Burize, ovo je dobro skroz - cista petica. Molim te, samo nastavi ...
go bakire go
Nekima izgleda treba malo vishe da skontaju poentu, ili je nikako ne shvate...pa komentarisu! dobar tekst
Glupani ste pravi, bolje je da ne komentarisete ako nemate pojma jer samo ispadate jos gluplji nego st ojeste (ako je to moguce). Samo za pocetak da vam pomognem: cijela kolumna aludira na smjenu postene Duske Jurisic, iza koje stoji \"veliki\" Bakir itd...Jasno sada???!!!
Jasno je da mirise na \"Feral\" i \"Robija K.\",ali to moze biti samo kompliment. Meni je ovo dobar tekst.
Kakvo je ovo sranje? :S
Mama se blago nasmiješi, a Stari kaže: \"Novinar? Bićeš dopisnik kupusnog lista!\" Eto vidiš da ti je stari u pravu bio.
Ja budale od majmuna a i ovi kreteni sa (sa-x) sto objavljuju svakakva smeca...
Hajde sad kopiraj i pismo \"dragi precjednice\".... Sto neko rece, Robi K. broj dva, ali ne bolji od broja jedan. Poenta? Da je imao puno toga za reci, ali nije smio. Novinari su postali oni koji znaju sutati, a ne oni koji umiju i smiju govoriti. Eto poente...za onog ko je pitao u jednom od gornjih komentara.
Neozbiljno, lijep pokušaj ali dosta mi je kad vidim od koga je. Brate dragi kad ćemo prestati da budemo ruglo koje sjedi na putu i ruga se?
Sta je ovo bolan moj Amhede (malo ne napisah Sabo)? Ni pocetka, ni kraja, a sto je najgore nikakvog smisla u tvojim recenicama (besmisla). Nemoj se ljutiti ali odavno nesto losije ne procitah od tebe. Znam da se trudis, pokusavas, uvijek iznova, ali ne ide (ama bas nikako ti ne ide ovakav nacin pisanja). Ipak, pozdravljam Ahmeda. Neka nam ga na ovom portalu i ubuduce. Ponekad mu se omakne i napise nesto dobro i citljivo.