Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izdajnici i placenici... dobijaju pare da daju EU alibi za ovu diskriminaciju!
Ma ukinuće se vize 2010, al hidžretske godine
GNJIDO !!!
Od ukidanja viza 2010. nema ništa! Baš i nije neka vijest, s obzirom da i nemamo love da putujemo...tako da me zaboli ku.ac za vize.Meni je i Sarajevo dovoljno.
A zasto ACIPS jasno ne imenuje one koji OPSTRUIRAJU ispunjavanje uslova za ukidanje viza? Spirica&Co?!
@princ_herceg... Meni nesto kazes? Ja sutra sa Sengen vizom odoh kod Biljane u posjetu u Svedsku, ati ostani u mahali i malo pometi oko kuce !
Ti idiote sto predstavljas ceric idi pitaj spirica i dodika posto su oni sve blokirali to i ptice na grani znaju.........
Ma nemam para ni za kartu do Sarajeva a kamoli negdje do Evrope. Tako da su mi ove vize svjedne.
kao da sam iznenadjena ovom vijescu, hmmm
Da napomenemo da to vazi samo za Bosnjake !
Zaboli me neka stvar za EU i njihove vize sve dok bez viza mozemo u Iran, Pakistan, Afganistan, Albaniju, Sudan, Kosovo i ostale bratske zemlje,