Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izdajica i njegovi kolaboratori-intelektualci!Prud je propast Bosne i Hercegovine,ko to jos nije shvatio znaci da mu fali zdravih intelektualnih celijica u mozgicu!
Izdajnicko mafijasko nesposobni korumpirani maloumnici ce potonuti u svojim izdajnickim namjerama.BH branioci i patriote znaju odlicno sto trebaju raditi svako domacinstvo dugu cijev da ima to mu je prvo sto mora imati i psljednje sto treba izgubiti.
vidim kako su Hare i Lagumdzija spremni na dogovor - nisu sposobni ni da razgovaraju sa bosnjackim intelektualcima, a pogotovo ne sa Srbima i Hrvatima. Onda im je naravno Tihic za sve kriv jer izgleda jedini moze da razgovara sa svima i sa onima koji su za Bosnu i onima koji je ruse i sa medijima koji su svo vrijeme bili protiv njega. Svaka cast Tihi, samo tiho i naprijed!
NAPRIJED TIHIĆU! HOĆEMO DOGOVOR I MIR, A NE RAT!