Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet ne prolazi samo da vas potsjetim na mamicu
Sarajevo -x.com je8em vam fasisticku mater
Hrvati jesu gadjali Stari most\" i to je bio legitimni vojni cilj jer se preko njega prebacivalo ljudstvo i naoruzanje. Medjutim , srusio ga je miner iz Jablanice, djelatnik tvrtke \"Granit\". Normalno, musliman. Toliko o rusenju Starog mosta od strane Hrvata.
ako gradelnacelnik Mostara bude hrvat opet ce srusit stari most zivi pa vidjeli!
vedrana tebi treba staviti k...c u usta vidi se da za tebe nije milokliz jer je mali a tebi treba velika cuna sto to vasi miloklizi nemaju
pravnik E moj pravnik gdje su muslimani većina bore se za svoju dominaciju kroz mantru multietnićarsva Tamo gdje su manjina zalažu se za podjele,Mostar ti je primjer toga
Trenutacno je u Mostaru vise Hrvata nego lojavaca . Sta hocete ? Ako vam mse ne svidja mars gore u smrdljivu Bosnu.
Hrvati i Srbi samo naprijed . Zajednickim snagama mozemo se rijesiti ovih lojavih turskih izroda . Sad je pravo vrijeme kad im je i evropa okrenula ledja .
Da,bili ste jaki \"borci\" u srednjoj bosni ste imali omjer 1:14 u vašu korist i opet niste mogli ništa Hrvatima,iako su bili u okruženju. da,jaki ste borci...
@sirokobrijezanjin..jos smo imali i embargo od citavog svijeta po niste mogli nista iako naoruzani do zuba ,a kamoli sada kad svi imaju sve i to zarobljeno od vas i smrda ..ne seri bogati nego se pokrij po blentari i suti dok je nosis .
@Vedrana --popusi ga kao i do sad sto si pusila.
Polako braco muslimani. 1992. smo vam napravili \"Put spasa\". Zahvaljujuci vasem ponasanju vise ga nemate. Ako mislite da ste dovoljno jaki navaliti na Srbe i Hrvate , samo navalite.
Nece biti mira dok se ta posast i nakot iz istocnog dijela grada ne ocisti . Dosta je njihovog terora . Islamofasisti !
Zašto se mostarski izborni sustav ne primjenjuje negdje drugo gdje su muslimani većina a Hrvati manjina? Ovakav sustav gdje u MOstaru 3 Hrvatska glasa vrjede kao 1 muslimanski nije dobar i nikada neće biti mira! Sve na nekin fazon ravnopravnosti,a u biti ste vi muslimani najveći fašisti i nacionalisti u ovoj kvazi državi
Istocno Mostarski muftija treba zacepiti svoju gubicu prije nego mu je netko zacepi . Problem bosnjaka je sto njihovu politiku vodi dzamija koja siri mrznju . I upravo oni su krivi za situaciju u BiH .