Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozemo se priustiti taj luksuz... narod nas hrani. i zali se na nas samo po kafama i forumima... moze nam se...
Upravo kako IPA kaže, tako se troše te EU pare navodne pomoći BiH, gdje najmanje 80% ode na plate njihovim nadri-stručnjacima iz EU koje ovdje pošalju da nam palamude, jer su tamo kod njih višak i škart. Ostatak se potroši na vozni park za te guzonje te za plate našim \"stručnjacima\" koji im kao pomažu. Nek pomenu makar jednu domaću malu firmu koja je od takvih \"fondova\" imala pomoći?
\"Zar i ti sine Brute???\" zlajo
IPA fondove bi ionako dali za place ove nase prekobrojne administracije,bolje da je nisu ni uzeli.
nekome je zao tih novaca, jer se nece moci ubrati ocekivana provizija, kako je to obicaj kod nas!!! da ponovimo za sada i uvijek: Bosnolog 17.09.2011. u 14:21 patriotske snage i vlada FBiH odlucno ce nastaviti dalje sa provodenjem platforme.... kada se dovede red u Federaciji, na tapet dolazi drzavni nivo... ........................ ............................ ... sto je vise kleveta i lazi, drug Zlaja nam je drazi!!!! umrite dusmani i neprijatelji ove zemlje!!!
BAS ME INTERESUJE KOJE TO GRADJANE EU INTERESUJE BiH ??? DA NIJE ZALOSNO BILO BI SMIJESNO !!!
Kako smo vas pocepali muslici, da su u ratu bili Dodik i Covic vi bi kolektivno sada bili u Anadoliji. Ali Raso humanista i Mato nesposoban.
Nema razloga da BIH ne dobije svoj dio novca, ako entiteti dobiju svoje sto nebi drzavni nivo dobio svoje? Normalno da je problem u RS-ovom konstantnom podrivanju BIH.Nevidim nista sporno sto ce 8 miliona ici na drzavni nivo, da nije puno? Osim toga te pare su vecinom za palamudjenje stranaca i njihove dnevnice u BIH i nase guzerante. Svaka cast na ovakvom mudrom potezu Nermine Niksicu, bilo je vrijeme da se nadje neko ko moze parirati Dodiku i vlaskim lopovlucima, a ne ponovo neki bezkicmenjak poput Alije Izetbegovica, Bakira ili Tihica.
najbitnije je komentarisati da nam to i onako nije trebao, sve što dolazi kod nas je jad, gledaju samo da nas presvuku, mi zatvoreni primitivci u svojoj prćiji, ništa nam ne treba, mi smo kao veličine a tako smo jadni, tamo u EU je ionako sranje, šta ćemo mi tamo itd. Pa kad smo mi Ivi Andiću (NOBELOVCU), kakav je takav je, rekli \" Đes ba pisac, napiše li se šta? ma j.e.b.o. ti nas. ....
rajko mi ga vasic.Eve smo se oko necega slozili,ta ce nama imperijalisticki milioni!Fala vam tamo u sarajevskom teeranu!
Znam za koga više nikad, ne samo zbog ovih miliona, nego sam se uvjerio dobro ko su i šta su!
Ne gube gradjani BiH AMA BAS NISTA jer mi sve odavno izgubili,ovo jedino moze kostat politicare BiH,jer im 100 000 000 nece otic u đep...ja mislim da vec placu od muke jer EU zavrnula pipu!!
u vremenu kada je neoruzana agesija na BiH jaca od one oruzane ovaj clanak - ovo stavljanje u istu ravan entiteta RS i njihove anti-bh politike slabljenja bh istitucija i pro-bosanskih snaga okupljenih oko SDP-a (gdje je cak i SDA podvila rep svjesna da u ovim trenutcima svako unutrasnje previranje u fbih direktno znaci i destabilizaciju BiH) - u ovakvim okolnostima ovaj clanak je ravan najgoroj veleizdaji (ukoliko autor BiH smatra svojom domovinom, naravno)...
to moze samo SDA ili SDP, bojite li se Boga kreteni. kad vidim da me predstavlja tihic-karikatura ili lagumdzija-lazovcina, bojim se draga moja BIH da ti je dosao kraj.
Šta ovaj lik glumi, kome on prodaje maglu ? Ovdje ništa ne radi, a dobro živi. Ko njega financira i za koga on svojim \"slatkim\" jezikom radi ? Mislim da je i on provaljen
Ne zelis SDP ? Pa da mozda neces SDA h.e.b.o. te oni su krivi za rat, RS za sve !!
Nazalost, mi cemo uci u EU. Mislis da ce nam biti bolje ali varas se, pogledaj malo njihove zakone ali znaci detaljno ih analiziraj pa opet razmisli... Samo republika Bosna i Hercegovina !