Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbogom Bosno
Ovaj je jedini moze ocuvati ;) ...ako ti je stalo do toga
Hajde sretan ti put.. A gdje ides??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kakav samar, bakir se okrenuo oko sebe tri puta. ali bitno je da je uzeo sarajevo, ima da bude ko sultan a sebija hurem.
Nacelnik vam je spadalo Velika Kladuso sramota je stvarno..............
Ima on godina al meni koji sam tad bio djecak nikad nece bit jasno kako je on dobio izbore i trebao u predsjednistvo pa prepustio aliji. Nikad mi to nece bit jasno
Zato sto je htio razdijeliti i prodati bosnu i vise bogatstva da mu pripadne jer je prokletnik
Ebem i njega i Cerku,al nasuho
odoh u etiopiju, mislim da je dole emancipovaniji narod... Nas vise ne moze ni genocid opametiti...
Svaka čast Fikretu! Dogodine Kladuša ulazi u sastav Republike Srpske.
KIM JONG IZ KOREJE, BACAJ NUKLEARKU POD HITNO !
Doslovno im frajer natakario mame na civiluk i zato ga zovu babo..
Na svoju odgovornost tražim otpust iz ove umnobolne države BiH.
cestitam gospodinu abdicu
Živio Babo !!!
Boze ! Ratni zlocinci na pozicijama,samo nam je to falilo. Bravo Bosno toni do dna,ma kakvog dna u glib da se valjamo
@hilmijasurutka a -ha !
@hilmijasurutka Zabole me kavu ce ko politiku vodi ,za bjesne postoji poncilin.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sa kolegom iz JNA protuobavještajne službe NEđadom AJnadžićem (godina 1993) te Dodikom , mogao bi naredne godine organizovati zajedničak druženja. A Ajandžić je samo tvoj nasljednik u SDA , gdje je došao iz JNA kadf si ti otišao u Krajinu po zadatku sa Arkanoim, Biljanom i SDBom Srbije !
@Korisnicko ime bez v NE znaš šta su zajednička druženja, npr cjelivanje Biljane Arkana, a onda nad mrtvim tijelima Bošnjaka Fikret sjeda u UDBIN auto i odlazi na novi zadak. Jesili gledao taj snimak 1992 ili nisi ?Eto to je timski rad i druženje I taman otišao Fikret, a na upražnjeno mjesto u SDA upao iz Niša Ajnađić pa u generalštab ABiH ! JEst baš taj AJnađić koji je sad načelnik općine Centar, a rodom iz Rogatice, da ne bude neke zabune sa imenima !
A hebem mu majku sta mi je prijetelja izgubilo glavu i sta ih je po logorima bilo tamo fujjjjj, drzavo hebem li ti zakone osuđeni ratni zlocinac nacelnik ..
Čsta rehabilitacija presuđenog ratnog zločinca. Čisto sumnjam da je postojala direktna želja izabranog da u 77. godini postane načelnik. Još jedan od apsurda ove jadne i napaćene zemlje. Ništa, nek nam je Bog na pomoći .