Komentari (727)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sačuvaj me bože, hrvatske kulture i srpskog junaštva. M. Krleža
i bošnjačkog ulizivanja
Znate vi Bošnjaci zašto nemate državu normalnu? Jer nemate stava i previše se ulizujete Razmislite kako prolaze Hrvati a kako vi JADNI I POŠTENI uvijek naj***
PRIKAŽI ODGOVORE (49)
ako krene lose po nju samo ce reci da joj je prohakan profil
Ma mislila je ona da kaže za SEX spremna pa se zaj***bala.Prč***je Bajro a i ja ništa joj nebi falilo.
Na kraju ce se "srdacno" izvinuti kao ona sa svojim fb-ispadom kada su bili protesti, a mi posto halaliti kao i uvijek dosad... ccc
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
OVO JE TIPIČAN PRIMJER NEGATIVNE SELEKCIJE! NIJE NAJVEČA NESREĆA NAŠE ZEMLJE ŠTO NA ZNAČAJNIM MJESTIMA PRIMAJU PLATU A DA NIŠTA NE RADE -NITI ZNAJU DA IŠTA KORISNO RADE- FAŠISOIDNE I DESTRUKTIVNE OSOBE KAO ŠTO JE MARTINA, MIJA BARBARIĆ! NAŠA NESREĆA JE ŠTO NA TAKVIM MJESTIMA NE RADE DOBRO OBRAZOVANI, MLADI, PATRIOTSKI OPREDJELJENI POJEDINCI KOJI BI SE TRUDILI DA BUDU ŠTO KORISNIJI NA SVOM POSLU! NIJE MI JASNO- A OČEKIVAO SAM- DA SA SVIH STRANA, PRIJE SVEGA, MLADI I DOBRO OBRAZOVANI LJUDI TRAŽE DA SE DESTRUKTIVNA, FAŠISOIDNA, MIJA, MARTINA BARBARIĆ I SVI TAKVI KOJI SU DOBRO PLAČENI IZ BUDŽETA ODSTRANE I OSLOBODE RADNA MJESTA ONIMA KOJI ĆE DOBRO OBAVLJATI TE POSLOVE! MOLIM VAS DA OVO PISMO POŠALJETE PREKO SVOJIH STRANICA KAKO BI SE IZVRŠIO PRITISAK I POMOGLO KONSTRUKTIVNIM I DOBRONAMJERNIM OSOBAMA U VLASTI DA SE OVA AKCIJA PROVEDE!
Ovaj pozdrav moze se gledati kako kome odgovara,Srbija je zakonom izjednacila partizane i cetnike i tako obezbjedila cetnicku sigurnost,ma da su najgori koljaci mozda i u svijetu.BIH gradani nisu trebali ni primjetiti ovaj pozdrav,jer se desijo u Zagrebu a ne u BIH.Nevidim veliki grijeh u ovom pozdravu,koji je mozda stariji od ustasa.Bilo bi grijeh da ova dama ostane bez posla zbog svoje reakcije na fb.Ako je kriva neka odgovara po zakonu a nikako politicki ....
Draga Mia, osobno te cijenim i tvoj rad kao umjetnice. Tvoju pjesmu Ruzice Rumena bas cijenim: divno ukomponovan hercegovacki melos. Svako pogrijesi zato prijateljski savjet: Izdigni se i izvini se. Nije lako, ali tako se veliki poznaju. Hajde budi zvijezda. I ubuduce mozda bi svi trebali imati slogan: Za suzivot spremni. Lijepo te pozdravljam kao i sve koje zele mir i prosperitet.
Meni je ove cure ža, jer je i lijepa i zdrava i dobro pjeva pa navikla na aplauze, no pogrešno vaspitana, neuka i po svemu sudeći nesretna i puna kompleksa bez potrebe.
čuvajte se vlasi eto mije i spremna je da vas kolje
Tako mi izgleda da sam skoro po siguran da je kada je bila mala bila slinava i da je jela sline i pricala nazalno!!!!
vidi joj samo.glupe face
Ma ona je mislila... Na ciscenje doma uvijek spremna... Joj kako ovaj facebook obrise rijeci...
Najžalosnije je to što takve izjave samo otvaraju vrata Miji i Šimuniću u politici. Ako ih do sad nisu zvali u HDZ, sad će ih sigurno. A nema gore neg kad ti pjevaći i sportisti sjede na vlasti.
700-ti komentar!
ustase *** vam ante pavelic svu familiju fasisticuku..ahahahihihhhahhahihi
J*** te onaj ko te metno tu. :)
I usput, marš tamo gdje smatraš da ti je domovina, kako te nije stid, ovdje pare bereš, a Hrvatska ti domovina. Fak ju!!!!!!!!!!!!!!
Ovdje pare bere i od poreznih obveznika koji također Hrvatsku smatraju domovinom, dakle ne živi od muslimanskih para!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bitno je da se licne( osobne) karte hrvatske ponistavaju, svima vama koji zivite u bih :D
Pa to je logično, ne ukida se državljanstvo pobogu pa da ti bude toliko drago :) Sutra bilo koji Hrvat iz BiH dođe u RH, nađe stan i prijavi se, kroz 15 dana dobije osobnu, ako neće više tu živjeti odjavi se, vrati osobnu i to je to..
Ma sta vi serete, balije. Pa za vrijeme II svjetskog rata ste upravo vi bili najkrvolocnije ustase!!! Sjecate li se HANDZAR DIVIZIJE???
Sta je balije... jesu li pune gace... nije to nista sta se sprema... dosta vise vase vehabijske torture...
jesu ali ih namjeravam tebi ugurat u usta ustaso,sta cete vi evo uskoro ce vise biti Sirijaca od vas , za sta se spremas mozda za hrvatsku, to ti niko nebrani.
Sta se sprema HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHA Ako ste spremni za dom, onda od.je.bite iz Bosne i Hercegovine.. Pusica za vas spermne, pardon, spremne :$