Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grad se zove Gradiska,pod broj jedan... A nemarnim i neodgovornim idiotima koji su bili zaduzeni za ppse podijeliti otkaze i naplatiti punu vrijednost zivotinja. Vrijeme je da se vlasti uozbilje i da se javasluk pocne kaznjavati... Gamad ce vjerovatno uz pivo smijeh pricati prijateljima kako su zaboravili "dzukele" u gepeku koje su se pogusile... Familiju im bezobraznu...
Grad se zove Bosanska Gradiška i gotovo jarane KONTAŠ ? A što se tiče ostatka teksta potpisujem !
Dobar komentar ali si ga na kraju sj...!!! Tipicni balkanac :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (35)
Kakav degen od čovjeka moraš da budeš da ti se ovo desi. Ne crkne pas za sekundu ako nema vode. Majku vam policijsku-vojnu-graničarsku. Govna!
Svi odma na ljude napadaju, niko pojma nema. Aplauz ;)
Toliko o strucnosti osoblja koja radi sa psima !! Nek vas je stid i sram, na vašu dušu te jadne životinje, dabogda i vas isto snašlo. Pa vama ne treba ni kokoš u ruke dat da cuvate a kamoli sta drugo.
možda da su davali vodu životinjama preživjeli bi...
Treba kazniti odgovorne otkazima. Kakav javasluk vlada u drzavnim firmama i institucijama to se rijecima ne moze opisati. Ali posto je njih tu postavila neka stranka vjerovatno ce im odbiti malo od plate i ujeo vuk magarca.
NUFF SAID: Nacionalni sastav stanovništva - općina Bosanska Gradiška, popis 1991.[uredi] ukupno: 59.974 Srbi - 35.753 (59,61%) Muslimani - 15.851 (26,42%) Hrvati - 3.417 (5,69%) Jugoslaveni - 3.311 (5,52%) ostali, neopredijeljeni i nepoznato - 1.642 (2,73%) Nacionalni sastav stanovništva - Grad Bosanska Gradiška, popis 1991.[uredi] ukupno: 16.841 Muslimani - 7.188 (42,68%) Srbi - 6.502 (38,60%) Jugoslaveni - 1.788 (10,61%) Hrvati - 781 (4,63%) ostali, neopredijeljeni i nepoznato - 582 (3,45%)
@petar Veze ti četo nemaš ni o Historiji ni o čemu! Dovoljno je samo pogledati popis iz '91 koji dokazuje da pišeš nebuloze o nekakvom "hrvatskom okupatoru" jer su katolici bili manjina tamo u odnosu na Muslimane i pravoslavce:
jadne cuke,radili su veoma tezak i odgovoran posao ali nazalost nemarom ovih idiota su uginuli... R.I.P
A nozda treba granicu da prodje veca posiljka droge pa su psi bili smetnja..?! ;)
Pitanje na mjestu, očito su smetali jer pse ne možeš podmititi.
Garant ih ostavili u autu na ovoj vrucini,a otisli u hladovinu....
Belgijska vlada je zatrazila da se posmrtni ostaci vrate Belgiji gdje ce biti i obavljena dzenaza. Takodjer su ponudili isporuku novih pasa da obucavaju nase policajce.
neslužbeno: svaki dresiran pas košta koliko dobar mercedes (narodski rečeno)
Ne baš toliko, ali ukupni troškovi, od plaće vodića, vozila, smještaja, prehrane, veterinarske skrbi, prehrane, te višemjesečne obuke i nabavke šteneta, pa to sve multiplicirajte kroz 6-7 godina koliko mu je radni vijek, konačna cifra je puno veća od najnovijeg bakirovog audija. Ali jedna prava zapljena sve to anulira.
zato je baki i pop_ _ dio
Nije ih valjda neki nesretnik ostavio u autu na ovoj vrucini.. :r
Ma šta ima veze, kao da oni brinu o imovini države, oni brinu samo za sebe, da se nakradu ako mogu u državnoj službi! Zato nam je ovakva država!!! Sve sami kriminalci na vlasti!!!
eto kolke levatine su ove hale, ne znaju o keru brigu da vode.
Sad prevozi dok nema cuka! :D