Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek koji je tukao ženu htio da zabrani dolazak BH državljana iz Gaze, iz rubrike "vjerovali ili ne"
Kad je vec zajeban nek ode u najblizu kafanu u blizini smjesta boravka i nek se potuce pa da vidimo kako ce proc
Sabina Cudic Ljubitelj Lika i Dijela Stase Kosarca !
prvi Hebac Kurava iz Nipa NS i SDPa
test
Da, Sanja! nazalost tvoja situacija se koristi za politicke svrhe sada, to jeste Sabina Cudic ovakve stvari koristi za licnu promociju, kao sto je radila sa slucajem u Pazaricu. Zasto je Sabina sve ovo vrijeme sutila, iako je znala za ovo i prije nego je uspostavljeno Vijece ministara? Fuj koji bezobrazluk
pa za ovog se znalo da je nasilnik i prije nego sto je dobio mandat ministra, ko je tada glasao za njega, Sabina Cudic ili ja? I sad kad bude ubijeno par zena od strane nasilnika muzeva, onda se sjete eee sad cemo ga smjeniti. FUJ! isto tako i sa Kenan Magodom, ko je njemu dao mandat? zasto to niko ne spominje, jel Vildana Beslija, gdje ti je sad pamet?
Kad hoćeš da se ništa ne riješi osnuj Komisiju
Od istražnih komisija smo samo dobili manjak u budžetu za njihove dnevnice
Hadžija na ženu digao ruku, na majku svoje djece..
Salio se ba Stasa,eksperiment 🤣🤣🤣
Zločin i kazna ???? Pravosuđe , rak rana BiH !!!!
Na njemu se vidi da je utrto!😂
Jel te bar stid i malo,čuj tuko ženu e jazavac jedan onaj pravi