Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čović je lopov, pokrao je časni hrvatski narod koji živi u bosni i hercegovini. ako je ova zemlja imalo normalna, ovaj lopov ide iza rešetaka!
Petak: Džaferović - sve po zakonu Ponedeljak: Čović - sve po zakonu i tako u nedogled...
Odlucili da daju drzavnu imovinu privatnim firmama...????? I nisu krivi, ne znam samo gdje su ovi pravnici zavrsili studije.
Ruki mi odsjeci, ako ga osude....
SRALO POGANO FUJ
Rijesenje je samo jedno: Brankovic, Heco, Braca Mujanovic, Radoncic, Braca Selimovic, Orucevic, Izetbegovic, Covic, Dodik, moze i ovaj CRO sa njima, na trg kakav i javno strijeljati, Garantujem da bi za 24 sata, sve malverzacije, korupcijske prevare u drzavi prestale. Sve privatizovane firme bi se digle iz pepela
I sad je najjadnije od svega ovoga činjenica kako se sada Čovića brani te ga se proglašava žrtvom velikokomunističke zavjere (pa on i jest komunist, zar se nije potpisivao ćirilićom i pjevao \"druže Tito...\"?), ili pak što se proglašava da ga sada Bošnjaci izdižu (imaju Bošnjaci svojih Čovića, neka se njima pozabave)... Kad bi taj čovjek dobio i 6 mjeseci zatvora, ja bih cijelu Bosnu častio pićem! Nema od toga ništa, \"ne može se dokazati...\", a typus u nekoliko godina vladavine milijune okrenuo i legalno sve... ma daj...
Kad bi ova država bila koliko-toliko uredna, onda bi se ovaj typus kao što je Čović trebao staviti van politike i van svih aktivnosti dok se proces oko njega ne završi! No, on je do podne na sudu, a popodne u parlamentu, a navečer kroji sudbinu svima nama i radi nam o glavi. Svatko normalan u ovoj zemlji istinski zna kako je Čović (s ekipom) pokrao Hrvate (osobito bosanske), kako je Dodik pokrao Srebe, a Bošnjake ih je pokralo više (nisam siguran sad tko naj...) Treba mu zabraniti svako političko djelovanje i strpati ga u zatvo do 2077. No, kad završi ovaj proces, čeka njega neki drugi... ima toga još...
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.royalfamily.ba
Koja ironija: sude mu u Mostaru njegovi jataci. Normalno da je oslobađajuća presuda posrijedi.
Zatvor pa progon
Ma pustite covjeka na miru. Nije nikoga opljackao. Ukrao od drzave. To svi rade i to je ok. Posto drzavne pare rastu na drvima to uopste nije steta. Nema ostecenih dakle nema kriminala. Ovim lopovima po parlamentima, kantonima, komisijama, ustanovama, drzavnim firmama itd.. treba reci da su drzavne pare pare naroda i da pokradu sve nas kada ukradu te pare. Njega trebao kazniti za pljacku 4Miliona ljudi i zatvoriti 100 godina. Krade gdje stigne a onda glumi spasioca hrvatskog naroda u BiH. On je smece, otpad koji se treba baciti i zakopati negdje da ne smrdi.
I već znamo da će to biti oslobađajuća presuda. Jer nikad se nije desilo da je neki državni funkcioner odgovarao za krađu miliona maraka. A svi kradu šakom i kapom. Ali ako ukradeš vreću krompira jer si gladan naje.bao si, jer tada zakon stupa na snagu. Ova zemlja je dno dna.
Što je napisala So.pta --\"Vječno procesuirani, nikad osuđeni lider\". Gadi mi se korumpirano sudstvo više.
LOPOV
zamalo me gazda Hans maloprije ne ugusi dok sam ga oralno zadovoljavao
dosta vise muslimanskih kadija i sudova gdje se nasi najbolji sinovi muce i osudjuju nevini. pozdrav iz stolnog grada.