Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spremite se na KOLAPS saobraćaja narednih 12 mjeseci!
Ovaj što je ostavio negativan dojam sigurno ne vozi ni biciklo,ili ne razumije šta znači riječ KOLAPS?
mozda se Bubica registrovao 4 puta ...
zvuci toliko lijepo da se cini da ne moze biti stvarno, to vise traka, to pokretne stepenice to ovo to ono...
Amin
Covjeku se nikad nije moglo nagoditi ne odg. ti kad nista ne rade ne odg. kad nesto rade obda se objesi za muda :)
BAS IZGLEDAJU JADNI U STOLICAMA.ZELJKOVIC I BUBICA LOPOVI.KOME LI OD NJIH DVOJICE IDE U DZEP LOVA.SIGURNO RAZMISLJAJU KOME JE VISE KOME MANJE PRIPALO SREDSTAVA.NETREBAJU ONI SKLAPATI NIKAKVE DOGOVORE I UGOVORE.MI GRADJANI TRAZIMO JEDNO SAMO IDITE IZ VLADE.DAJTE OSTAVKU NESPOSOBNJAKOVICI
Slika 2, trecerazredni sefovi BH cosa nostre :$
Neki ce morat uzet dodatne casove u auto skolama da savladaju ovo.
Plaćaju svi ovi kojima plata kasni po 2-3 mjeseca, koji nemaju regresa, toplog obroka. Plaćamo svi od nafte čija cijena kod nas raste u vrijeme kada svugdje u svijetu pada. Elem, plaća narod, jer budžet koji se sakuplja od poreza ide samo na njihove plate i razne naknade i administrativne troškove. Zato narode, kad nećeš da obustaviš rad, izađeš na ulicu i vrištiš im pod pendžerima, plaćaj duplo. Izgleda da se ima i da se može.
ma samo nek se pravi nesto
kao da i ovako nije dovoljno velika guzva na ulazu u sa iz pravca rajlovca...
vidi im faca ko da plačaju izgradnju iz svog đepa
Napokon!
Ako oni izgrade ova podzemni podhodnik i ove vijadukte i ova čudesa ako Bog da blagodarni i blagodatni, prvi ću da odem na najvišu tačku vijadukta, tačno iznad tramvajskih šina i da se bacim od sreće..
jel' u ovo spada i izgradnja puta od Aerodromskog naselja preko novog mosta u Nedzarićima pa prema Mojmilu?Tu im vrlo malo fali da povežu aerodrom sa gradom???
a ko ce to platiti???????????
prvo omogucite da narod ne bude gladan pa onda ulazite milione majku vam .....
Ma samo nek se radi pa malo ćemo se i strpiti.