Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slijepi i gluvi su u BiH zaista na marginama u svim sferama.............nista drzava za njih ne cini......prije je to bilo drugacije regulisano.....a danas u skoli lupaju na sva zvona o inkluziji pa ko fole ubace u razred jedno dijete sa invaliditetom i niko o njemu ne brine vise.............nastavnici nisu educirani za rad sa takvom djecom......ma....
@gasilec1 postojale su firme u kojima su zaposljavali ljude sa invaliditetom.........sile se uniforme za vojsku i za policiju, ...... garantovan je bio plasman za njihovu proizvodnju, imali su platu............danas nemaju ni invalidnine ni socijalne pomoc......niko ih ne zaposljava.......
@gasilec1 gdje ti zivis ??? obidjem cesto udruzenje za gluve i nagluve......ucila sam znakovni jezik pa odem da se s njima malo ispricam,da ne zaboravim.........od njih ne znam koliko tamo samo jedan je mladic zaposlen u bolnici......brije muskarce pacijente..........ni invalidnine ne dobijaju.........a to sto pricas to su bajke...........
razapeta izmedju zaostale porodice i nesposobne drzave
Isto me ceka iako sam ja sam a uskoro me ceka slepilo sve zbog doktora u Zenici koji uopce ne zele da me lijece, a to su nacelnik oftamoloskog odjeljenja bolnice Zenica Dzenana, primarijus Bruno Abramusic, Admira Dizdarevic, a svi imaju privatne velike ordinacije, uzimaju od bolesnog naroda novac i šakom i kapom a ljudi sve bolesniji.
Tuga
STRASNO! :-(
Mirzeta, stoko zatucana.
..ono kada vam roditelji ne žele da imate prijatelja druge vjere, a da vam ime Dijana 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
strasno....
Strašno! Pa zar je moguća ovolika tortura nad trdesetpetogodišnjom djevojkom?! USKRAĆENA SU JOJ LJUDSKA PRAVA! NADLEŽNI, POMOZITE NESRETNOJ DJEVOJCI DA SE IZVUČE IZ OVOG PAKLA NAZADNE I PRIMITIVNE PORODICE, AKO SE UOPĆE MOŽE NAZVATI PORODICOM!
Draga Dijana, nisi ti ta osoba koja je "slijepa" i kojoj treba pomoc, nego tvoji roditelji. Hiljadu puta si bolja osoba od svojih clanova porodice koji i pored svoja dva zdrava oka ne vide koliko su ograniceni i da vlastitom djetetu upropastavaju zivot koji je vec donekle uskracen gubitkom vida. Oni su ti koji ne zasluzuju zivjeti, a ne ti.
a to ti radi islam, pravoslavlje, krscanstvo... stvara mrznju medju ljudima. Oduvijek.
Cazinska krajina , to je uvjek bila zaostala i primitivna sredina ....oni su još u kamenom dobu
oni jos nisu niti dosli do kamenog doba...oni su gori.
Tuzno i zalosno.
Tužno jeste ali kako je ovaj tekst uspjeo doći u javnost ako joj je sve zabranjeno?
internet je cudo
hahaha... o bosno poharana... roditelji vjerovatno sad pišu demant... pa ćemo opet morat čitati članak na ovu temu...
Da su roditelji djevojku dok je jos dijete bila malo vise u vjeri obrazovali a ne samo tradicionalno "neces za vlaha" ovo se ne bi desilo. Islam je jasan po pitanju udaje djevojaka i da smo obrazovaniji znali bismo bolje svoju a vise cijenili druge vjere.
@vlado.nine Tacno. Zato treba znati i "zasto".
@registrant Znači vama je bliži Arap od Srbina?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
a roditelji proživljavaju džehenem.