Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje sve propada, iz dana u dan tonemo sve dublje, sramota.
Tik Tak...
@BullevarTrobojke VLAHAHAHAHA ko vas loži tom pričom? U Tuzli ima više apoteka nego u Balvangradu a lijekovi su dostupniji nego što će ikada biti dostupni u Balvangradu. Ibn Sina razvaljuje. Lijekove koje ne možeš nabaviti u državnoj na recept u Ibn Sini dobiješ na licu mjesta bez i jednog postavljenog pitanja. I to od proizvođača po tvojoj želji.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Neces andola imati kupiti u ovoj vukojebini za mjesec dana
@Merc170 Imaš BosnaLijek i Zadu koji štancaju andole 24/7. Šta si se sasrao? Plaše te farmaceutski lobiji da se sasereš jer vjerovatno nešto im ne štima. Nije njima stalo do tebe već do zarade. A takvi kao ti što odmah stanu paničariti su najveći idioti. Vi se odmah naguzite bez pitanja.
Kupis Aspirin, em je domace, em je identican lijek pod drugim imenom.
interesantno kako sve gdej se izaberu srbi i hrvtai ne funkcionise..kako je bakir dosao i kako im je poceo sve predavati oni sve obetruisu i sada godinama vidimo kako urusavaju dio po dio drzave..kako je funkcionisalo prije 10 g..?????
Ako počne faliti, uvijek možemo prijateljske zemlje zamoliti da nam doniraju.
Najsigurniji lojekovi su bili iz bivše Juge, nema šanse da nisu prošli yve provjere a ovo sada odakle i šta dolazi upitno je, a treba zabraniti da sr na TV rejlamiraju lijekovi, prevaranti love jadne ljude u nevolji, kriminal na, sve strane, a lijekove najbolje dilati sada unosnije nego drogu a kao regularno, jadni narod
Članak je dug kao upustvo u kutiji za lijekove.Jel ga ko pročitao.
agencija postala sama sebi svrha i da je izgubila dodir sa stvarnim svijetom......... vala vam je dobro i rekao, samo bih dodao, nije postala, bec od samog starta bila svrha samoj sebi i da pljačka kao i ostale agencije.... samo što su stranci pametniji pa nece da trpe
Ima bijelog luka
Sve je ovo kriva vlada ks i cetvorka, oettreba glasat samo zasda, hdz, snsd i bice nam bolje :)))))))))
Pa neka se i povuku, to bi bilo najbolje rjesenje za nas narod. Imamo domace proizvodjace koji mogu podmiriti nase trziste.
Još malo pa i bolnice ce zatvoriti, ostave nam samo Dr. Semir i piramide
Zamisli kad farmacija od koje je samo rat profitabilniji u Bosni propada. I kinezi su propali.
Sto nam se sikiraju Komsije , jeste li primjetili koliko ih dolazi cak iz Dar Al Džihada, (Beograd) dolazi na ovaj klix i isikirase se za Bosnom i Bosnjacima .Objeliti cete nam kolko se sikirate . De deder MOZETE LI VI RECI VUCICU DA VAM MALO POJACA DNEVNICU posto se plaho isikiraste za BOSNOM..
To će se desiti i opet niko od glupana iz tri vodeće stranke/ SDA, SNSD i HDZ-UZP) neće sebe smatrati nasležnima. Poslije vakcina, očekujemo i ovu pošast. Šta vi, ( ne)poštovani građani BiH čekate. Opet poniženje da vam neko sa strane udeljuje sadaku na kašičicu i ponižava do neba? U međuvremenu se familije poznatih ( vođa) bahate i izruguju ovima " ispod".
Evropska Burkina Faso i Mali u pm
Naravno da propada sve.....Pogledajte ko su direktori novonastalih farmaceutskih firmica koje vjerovali ili ne jos malo pa vise zaradjuju od bivseg giganta BOSNALIJEKA, kojeg crpe vladujuce stranke. Ovakvi tekstovi nam se svakodnevno serviraju kao realnost u kojoj mi zivimo, a ugostitelji koji dobivaju podsticaje pozivaju narod da izadje na ulicu zato sto...uhhh, ne mogu imati zivu muziku i rade do 23 sata.
Ako je tako i kod drugih onda ok. A ako to neko kod nas izmislja kako bi idiotima u agencijama bilo lakse e jbg onda to treba promijeniti