Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma da se ja pitam od njega ništa ne bih usvojila, pokazao je koliko je sposoban proteklih dana
Dosta nas je gazila cizma 20-togodisnjih foteljasa, vise nedamo i ne cemo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hapsite foteljase, dosta su tlacili narod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hoće li se topić procesuirat po hitnom postupku što je udario pješake?
Ima li u izvjestaju da ih je stid sto su dozvolili sebi da ih nakon par sati protesta 1 trecina bude izbacena iz stroja,pa su kriminalci u gradu u tom periodu mogli da rade sta hoce,sigurnost gradjana u ratu nije bila na tako niskom nivou.
Svi ovi rukovodeci koji su odgovorni za rad odnosno nerad poicije na adekvatan nacin ako imaju imalo morala trebaju odstupiti sa funkcija.
Pecanac i Rdoncic trebaju odgovoarati.. Pa ovo je udar na drzavu
Gosp nPecanac i gosp Radoncic se uopste nisu snasli u ovoj situaciji.I prema tome za ocekivati je da podnesu ostavke.
REKLI SU ZA NAS DA SRNA I VUK NE IDUUUUUUU ZAJEDNOOOO, SAMOOO TIII ZNALAAAA SIIIIII DA JA SAM COVJEEEEEK VRIJEDAN LJUBAVIIIIIIIII
Jedino u Bosni su pored korumpiranih politicara, korumpirani i protestanti koji protestvuju protiv korupcije, OVO NIDJE NEMA...
Pecanac je jos na funkciji?? Ima li obraz taj covjek??
Ljudi koji su mozda i najodgovorniji za ovaj haos i koji nista nisu poduzeli da se zaustavi ovo rusenje institucija FBIH treba da pdnesu ostavke.A to su gosp Pecanac i gosp Radoncic. I jedan i drugi su pokazali da bas i nisu dorasli svojim funkcijama i nisu adekvatno odgovorili zadatcima .
auf poceli smo pricati o sigurnosnoj situaciji... inace je sigurnosna situacija do sada bila najbolja u regionu...
Kada su u pitanju spaljeni objekti tu je policijsko obezbjedjenje moglo biti i vece. Zasto SIPA nije djelovala ?
ministar pecanac, kao i radoncic u najmanju ruku trebaju podnijeti otavke jer su najodgovorniji za nemile dogadjaje i nisu niista poduzele da do toga ne dodje
Dosta nas je gazila politicka cizma, ne damo i ne cemo da nas gazi vise!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!