Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Davno odselila? Pa šta onda lupetas i za koga se ti onda brineš kad si pobjegla odavde? e da Bog da sam bliska sa njim.., još samo reći da si morala odseliti jer nema posla ovdje?! Pozdrav porodici PE....
sarajevo987@ jesi dosadan više sa direktorom Toplana. Mora da ti radis u toj firmi pa ti čovjek neda da napredujes i lupetas gluposti o tom gospodinu. Krijes se iza nicka, a ja kao građanin sam zadovoljan sa radom Toplana. A vi seljaci ako vam ne valja marš na selo odakle ste i došli.
Možda da neko od Vas nehljeba ,,uvazenih skupstinskih poslanika " postavi jedno pitanje KOJI REZULTAT KONKRETNO JE PREMIJER KONAKOVIC NAPRAVIO U BILO KOJOJ OBLASTI ???a da pri tom prekinete njegove šuplje tipa kriv je ovaj onaj nije do nas viši nivoi sljedece godine idemo itd .Dakle POLA MANDATA =0 REZULTAT !!!
Ti odmah "u kost". Pusti bolan. Odsaburaj malo...