Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u svim tim firmama revizija od 95 pa do danas bice zenica i foca puna slijedecih 20 god
Sad će to Sebija svest u ravan ... Neće više bit ni klinike, ni centra, ni univerziteta, ni Sarajeva, Samo će Poljine i Trnovo ostat ( možda i Ilijaš i Podlugovi - radi Čole i pjesme ) ...!!!
KCUS je upao u dugove odmah poslije rata. A od tada do sada je u ustanovu skrkano preko 11 milijardi KM. Đe su pare?
klinicki centar ima preko 300 radnika na odrzavanju i higijenicarki. Ne smijem ni da racunam koja je to mjesecna cifra, a svi znamo u kakvom je stanju klinicki centar. Popoloviti seljadiju koja je stoku prodala da bi gore posao kupila, a guzicama se udaraju. (svaki drugi covjek ima naglasak sandzaklije, hercegovca...) sarajlija nema ni 50%. Radovane ljubim te u bradu jebes selo evo me u gradu.
Joooj majko mila komedije.Kriminalac Konakovic koji je kupio fakultet DIF i unistio KK Bosna drzi predavanja o moralu ,strucnosti i metodologiji Buhahahahahahahaha
PITANJE ZA VIJEĆNIKE: &KO ONO UPRAVO GRADI 5 HOTELA PORED CILJA SPUSTA NA BJELAŠNICI ? Bilo je priče o Bosnlijeku a i ZOI84, te se nešto i Radeljaš pitao. EVO SADFA PIZAM KO JE TOLIKO SNAŽAN DA BEZ GRAĐEVINSKE DOZVOLE I KANALIZACIJE GRADI HOTELE I TRŽI DA MU KANTON napravi još i šesterosjedni lift vrijedn 16 miliona KM. Inače svugdje u svijetu tzako nešto uraditi na olimpijskoj planini je kriminal.
Što se tiče UKC premijer laže, zvanično su dugovi sa Oktobrom 95 miliona KM, a do kraja bi trebali doseći 110 miliona KM, nakon čega bi u isti trebalo uvesti tužilaštvo. Da se razgraniči koliko je od toga Farisovo i SDA, koliko Radeljašovo a koliko Šankino, jer to više ne zna ni dragi Allah !
@kuga MOMCI ČIJA JE OD VAS SREBRENA LISICA ? & http://faktor.ba/srebrena-lisica-bjelasnica-dobija-novo-apartmansko-naselje-foto/
PRIKAŽI ODGOVORE (1)