Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ovo je smijesno nazvati skupstinom... Tesko nama narode...
gledaj ti, nama sudbinu kroje SDA , NASRZB i ostali , ccc, šta sebi dozvoljavamo
cim se oni bave a ukinuli porodiljska,ali zato oni trose pare budzetski korisnika u privatnim hotelima.neku noc se sastali u hotelu sarajevo ciji je vlasnik otac momka koji je nedavno parkirao u vjecnu vatru a policija rekla da je na psihijatriji a on tamo nije bio.sve mi se cini da je ova vlada pri kraju jer nisu uradili nista sto su obecali.
Cuj skupstina??? Danas vam pada expertna vlada..
ma nista od ove Zeljkovićeve vlade
kakva skupstina kad je sve u rasulu, vlada se raspada a skupstinska vecina vec ne postoji zbog poklepe ekspertne vlade koja se posvadjala oko podjele 'plijena' u javnim preduzecima, kako ce sad kriminalna hobotnica SDA ostvariti svoje prljave planove, da nece mozda opet povuc kakav vitalni