Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU-A NECE NIKADA UKINUTI VIZE BIH-I TO JE SAMO VISEGODISNJA SARGAREPA, MIJO KRESIC CE SA MIRKOM LJUJICEM (SIPA) I FRANCUSKIM AMBASADOROM SVE VISE I VISE PRAVITI ATENTATE I ZAMKE, PODVALE BOSNJACIMA ZAJEDNO SA BORISOM TADICEM, SPIRICEM, DUSANKOM MAJKIC, ITD! ZAR NISTE SHVATILI DA OD KAD JE DOSO KO AMBASADOR FRANCUSKE U SARAJEVU KOJI JE GENERAL I JEDAN OD NAJVECIH PODVALJIVACA TAJNIH SLUZBI POCELI SU ATENTATI! JESTE SLIJEPI I GLUPI BOSANCI, NE VIDITE STA VAM RADE I PRIPREMAJU MIJO KRESIC, MIRKO LJUJIC (SIPA), VLADO JOVANOVIC (SRPSKI RATNI ZLOCINAC), MILORAD BARASIN , SPIRIC , DODIK, iTD!
kanton treba novac pa bi ponovo da ljudi placaju taksu za nove oruzne listove. jada i kantona. Nit ti konji mogu kome pomoci da dobije posao samo da im je da kradu od naroda.