Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Asime dragi, ofiran si vise. Zar ne primjecujes da samo ti ostavljas komentare na ove clanke?!? Reci bar za promjenu nesto pametno ili jos bolje suti. Kad si tolika faca pricaj u javnosti i ne pokusavaj se kriti iza ekrana, jer ni to ne znas uraditi kako treba. A sad vozdra... previse si beznacajan da gubim vrijeme na tebe.
Čuj, apelacie Ustavnom sudu BiH... Pa kako ste vi oborili vladu prije 5 mj...Naravno, u skladu s ZAKONOM. ?? PUNO SRECE NOVOJ VLADI,U NADI DA CE SUNCE IZNAD DRINE PONOVO ZASJATI..
AFERIM :)