Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo i Kanton Goražde isplatit će radnicima pomoć iako je najnerazvijeniji Kanton, samo ratni dezerter PaušlaForto ne želi da isplati pomoć zaposlnim radnicima i da ih u ovo vrijeme inflacije malo pomogne iako je Kanton Sarajevo najrazvijeniji Kanton sa biudžetom od milijardu i 279 miliona KM. Šta je briga ratnog dezertera za građane, tako ih je i napustio, pobjegao i dezertirao u ratu i nije želio da brani nevine civile i drżavu BiH. Najgora Vlada KS od kaa postoji.
Pomoc stanovnistvu usljed rasta indeksa potrosackih cijena,ma bravo pa onima koji imaju najvisa primanja,budzetlije po 1080,a bjedi socijalno ugrozenim,nezaposlenim penzionerima po 50 ili 100 km,ma pi.ka vam materi.a svima redom po svim kantonima.Sjajan primjer buducim generacijama da nauce biti lopovi.
samo kod Forte nema para
Tako je kad zivis na grbaci drugih kantona, pa možeš raditi šta hoces.
Taj kanton posebno nema nikakve potrebe za egzistiranjem. Običnom narodu bi bilo bolje da su dio KS.Samo gube ministri, premijeri,parlamentarci....