Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rek'o bi čovjek po komentarima da su svi ovdje prisutni doktorirali vanjsku politku. Đe ste vi svi, dok nam Bakir taslači sve redom? A tu ste, komentirate.
Sve koji dodju pokupiti i dati im da čiste smeće po gradu, da imamo koristi od njih. Vidjećete kakvo će smeće ostati iza te bagre kad se razidju. Batina je zakon.
sranje u ruandi,,zenicko dobojski kanton se pridruzijo tuzlanskoj i incijativi gradjanskog udruzenja vrisak iz mostara.
Jest me stid ovih naših debila. NE smeta im što na fakultetima imaju prava ko crnci u americi u 18 stoljeću, al eto idu se oni sabrat za MAkedoniju. Dabogda nikad ne završili fakultete.
Ova studentarija sve mahnitija...bodu se nozevima po domu u Nedzaricima, drzava nam je nefunkcionalna, posao kad zavrse mogu samo da sanjaju osim ako nisu neciji- i niko da zucne. Ali kad je u pitanju borba za vlast u Makedoniji, e tu treba reagovati momentalno. Pa na cemu ste djeco i imate li jos toga da se i mi razrahatimo?
*ebite se vise vi i vase solidarnosti. gdje god belaj izbije mora i kod nas. ma mrs vise. dosta je bilo i nemira i ratova i govana i demonstracija. dajte organizujte se da pohapse te lopove po ulicama. da zatvore te kriminalce. dajte nesto pametno. kod nas studenti najvece budale na svijetu.
Kod nas demonstracije samo kad treba podrzavati nekog ili nesto van zemlje.
studenti pozvali građane? Moji studenti, đe ste bili, ono nedavno, kad kod nas bijahu demonstracije? Bili na fakultetu, ja, ja...niste mogli doć'...podržite Makedonske demonstrante, kad niste mogli svoje...
A ne pozivate kad je u pitanju sistematsko rušenje sloboda i prava kod nas? E moji studenti.......
e ove treba izdegenečit....