Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
80% rade u Goraždu u Pobjedi, Bingu, Preventu Itd 😂
Smatram da se treba zabiljezit lice osoba koje su bile i poredat otkaze po FBIH bar. nek ti gazda da posao za kojeg skakuces dok on krade
Treba im ukinut finansiranje iz federacije pa onda da vide ko je dodik a jos kad dodje rata kredita ostat ce samo starci i snsdovci.
A sutra će svi na posao u pobjedu i Bingo. Tuga, šaka jada
U Novom Goraždu prije rata u Kopačima živjeli 99.9% Bošnjaci samo jedan učitelj Srbin a silom nakon rata pripalo RSu
ovce koje dodik šiša,,,bleee,, ,bleee
OTKAZ SVAKOM MAJMUNU KOJI RADI U FEDERACIJI A IZLAZI NA OVAKVE "PROTESTE". MRS VISE BESTIDNICI, MRS ...
vlaška posla
Jedna od glavnih misija Eufora je da osigura siguran i neometan protok građana i roba ako to neće ne žele ili ne mogu da urade treba onda da se svi strani faktori pokupe i napuste BiH pa ćemo se mi nekako nositi sa tim izmišljenim granicama.
ovo su najnebitniji skupovi u historiji svih skupova...i molio bi klix ako je ikako moguce da nas vise ne obavjestavaju o ovim nebitnim dogadjajima...HVALA
Samo u ponedjeljak u 8 ujutru kontra blokade puta oa kad zakasne na posao i popushe otkaze nek ih Dodik zaposli, sve od Sarajeva preko Gorazda do Tesnja.
Hoću i ja 60 maraka za boravak na magistrali
DE se otcijepite više i uživajte u blagodatima dodika je... vas on više
Skup se zove, spasimo miletovu guzicu od robije
Nisi mile zvao kad su se vile kupovale
Ovi provociraju na sve nacine, trazi guzica cepa.
Hahahah, Gorazde metropola, ima novo a sad ce i sjeverno i juzno.