Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
školsko zvono donosi radost, al' samo kad označi kraj časa
istina je...
@E695HaraNiki sušta...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vlada zeli sretan pocetak skolske godine. Vec na sljedecoj sjednici ce piti predlozen zakon o uvodjenu akciza na sendvice koje ucenici donose od kuce. :) :)
meni je samo traume donosilo.
sta je sa slikom #5
dzaba idete u skolu
Vidi moje osnovne... 😂 😍 sretno đacii prvaci... 😂😂💋
aha, radost.... sve skaču u zrak
e ja kurčevitog članka, čuj radost... pa i meni se želudac obrće ko odometar na dvojci, a čak i ne idem više u školu
Mogli ste i Vi do skole, novinari klix-a, napisali ste ovako "dok ce prvacici ce"
Valja izvalit pare za knjige,drzavo dajes li sta bar za prvacice....cuj mene budale sta pitam?
U Titovoj Jugoslaviji vrvilo je od učenika u svim školama a danas u većini tih škola ne mogu sastaviti ni jedan razred od 30 učenika.
u starom gradu koliko ih malo ima sve skole moraju biti prva smjena bez razloga
@E695HaraNiki Dobro zapažanje. Stari grad je jedina Opština u Sarajevu u kojoj nije vršeno nakon rata naseljavanje izbjeglica iz Sandžaka i istočne Bosne a predratni građani su masovno napustili svoje domove. To je Opština u kojoj su živjeli većinom Muslimani a danas broji 30% manje stanovnika.
Ko ce trpit profesore koji su se toliko ufurali da im mi ucenici ne mozemo nista, a u stvari im svasta mozemo
Nacionalisticke deponije kadrova, sav zadnji slajm sa fakulteta preko stranke se uguro da radi po skilama, zao mi djece sto ce ih tamo neki levati uciti. Cast izuzetcima.
djeco neka vas sreca prati,stanje je mucno da mucnije ne moze biti.nista novo,natovarili djecu kao magaradi,valjda s ciljem, nek nauce nositi tert zivota.sverceri, knjigama na svakom koraku,gusenje u vozilima javnog prevoza-to je slika i gola istina pocetka skolske godine.
Zvoni zvonce zatvorsko u 4 sata joooj sta da radim mila majkooo od jutra do mraka Sretno djeco draga
Jadna djeca u školi koja ih uči da su postali od majmuna.