Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Rule...samo naprijed
Svaka cast!
Lijepo. Ali problem je što je ovo veeeelika vijest. Vjerovali ili ne. Sretno djevojko.
;))
;))
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
uuu..tu ce da bude ljubomore i psovanja kad budu sa fakultetom citatli.. "ppfff.. zasto sam ja studirao" i sl :)))
Žalosno da tako mlada osoba mora ustajat svako jutro u 6 i radit do 3.. Bolje da je upisala fax i uzivala desetak godina starcima na grbači
ja nisam htio da radim sve dok mi stari nije otišo u penziju, jer nema mi logike da radim kad može on da zaradi i da me izdržava a ja svakako nemam ni blizu platu kao on
Vrlo interesantno. Ekonomska računica. Logično.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
O, hvala Bogu, konačno neki pametan potez. Kad se samo sjetim kako je Klas stenjao pod Selimovićima, i kako mnoge kompanije stenju pod raznoraznim uhljupima, neradnicima i lopovima. Pa ne treba ni ovoj državi ni ovom narodu puno. Samo mu dati da radi, pošteno platiti i smanjiti mogućnost da se krade. Država bi krupnim koracima krenula naprijed. Sve ostalo tipa EU, ljudska prava, prava životinja, nacionalnost su obična naprđivanja.
Bravooooooooooo
Ovakve stvari kod nas za ne povjerovati. Tako pozitivno, a tako šokantno. Da neko nekoga zaposli zahvaljujuci radu i trudu, u Bosni je nevjerovatno. Amin Bože više ovoga.
Da, samo ja i dalje ne vjerujem da ona nije imala štelu i da ovo nije samo marketing.... Jbg, godine zivota u Bosni su nas sve naucile da na sve gledamo sa oprezom i da ne vjerujemo ni u sta lijepo.... Negativne vijesti su jedine normalne za sve nas, ovako nesto djeluje nestvarno.
Amin!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
e pa ugledajte se na ovo.....svaka cast djetetu i poslodavcu
ma bizi ba