Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće nijedan direktor dozvoliti da mu propadne tal sa turističkom agencijom. Ekskurzija će biti taman da vlada kuga.
Moje dijete je u ponedjeljak trebalo ići na školu u prirodi u Fojnici. Kakve veze ima Fojnica sa svinjskom gripom i hoće li nam Kešino ministarstvo vratiti pare?
u pravu si turisticki
nek vala djeca malo prvo upoznaju svoju zemlju a na izlete vani nek idu s materama i očevima jer ne znaju djeca šta mi svašta imamo a neće ni znati ako ih ne naučimo!!!
Pa samo nek prebace planove za put u nekom drugom smjeru, npr Tunis ili nesto tako... em zanimljivije, em sigurnije, em nece ostati bez ekskurzije...