Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitam se kako smo mi uopće mogli završiti osnovnu, srednju i fakultet upotrebljavajući samo vlastiti mozak...
evo moj komsija zavrsio fakultet a nije ni iso tamo. sve preko racunara. poslo mail i dobio diplomu ! nije puno ni platio !
ovo je promovisanje dotične 90% škola u KS nema računare za rad kako treba a kamo tablet
Ali oni imaju računare koji su ugašeni i uzeli da rade na onom malom... to je promovisanje Microsoft-a, poznatog "donatora".
zato i jesu generacije gluplje i gluplje...
I pravi djecu retardiranim autisticnim robovima.Nego frustracije ovih jadnih i bijednih roditelja pa odma djetetu da tablet.A ZA ZRACENJE NE ZNA JER JE IDIOT BIJEDNI Kud svi tu i mali Mujo.Sta fali sto se dijete zraci?Nema veze sto ce bit Retard ko i rodite.
Pitam se kako će ova djeca biti sutra spremna raditi 16 sta u firmi.Ćisto sumljam da će im takav vid obrazovanja poboljšati kvalitet žćivota.Šta je sa starijim generacijama.Ja kompjutera nisam vidio samo na slici i to je bio uspjeh.Abakus zakon :)
Remzijas@ hajmo se uradit, jer ti si moja kocka šećera
Ko je zaljubljenik u racunare (PC) sa jakim grafik'kartama ,tyunig masine ,izvolite pogledat.! https://www.youtube.com/watch?v=nLXiukYXlNY
Još malo i postaćemo nepismeni, zaboravit će se olovka.
Vec su unistene generacije.Pitanje je DA LI IMA PISEMNIH?KOLIKO? Ove generacije NEMAJU BUDUCNOST!NAJEBALI SU KO I RODITELJI! Zivi bili pa vidjeli.Sve ce to bit Socijalni slucajevvi
Nije tacno da daje odlicne rezultate da se zna
Najbolje se uci kad imas motiv,pogotovo ako to se svidja neka riba s prirodnog,a nemas prosjek za nju... Pa pa ne pali kad joj kazes.. Tebi najdrazi element bjese vodik, A menu politicar,Milorad Dodik. Mogu to pruzit najvecu srecu, I od mase plutonija vecu...
Djeca dosta nauce i o pornografiji preko racunara.
Gledajte da su lakshi tabletici, da ne ubiju pedagoge djeca, kad hin pocmu shicat snjima!