Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta bi o korupciji, lopovluku, idemo do kraja, ustutilo se. Gdje su te gromoglasne izjave kako ce se sprovoditi akcija o nelegalnoj stecenoj imovini, korupciji itd...pojela maca jezik izgleda. Pa stvarno ovi iz SDP su poceli da vredjaju intelekt ljudi, sto veca galama i laz to prolazi, ma malo morgen bando komunisticka sto vas je vas kolega kosovar Radoncic castio u svojim novinama. Ovdje se krije zec i sva ta prica pada u vodu jer su oni samo ovo izglasali. \"Sa dnevnog reda skinut je izvještaj Komisije za izbor i praćenje rada agencije za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije o Izvještaju o radu agencije za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije za 2011. godinu.\"
Hvala Bogu dragom.... Samo nek je SDA izbačen iz vlasti... Sada kad nema tih lopova mozda se nesto i desi
\" Što se tiče čelnika Federacije BiH, predsjednika i dva potpredsjednika, čiji su potpisi također potrebni u tom procesu, Škaljić kaže da su oni dužni ponašati se u skladu s voljom nove parlamentarne većine\" papci jedni, ako mislite da ce Lojavi i usta.sa dobrovoljno izaci iz vlasti, grdno se varate ! kurtone je bilo lako dovesti u vlast ali ih sada izbaciti, to ce ici puno teze !
JOJ SKALJICU LOPOVCINO SUTI I TI SI BIO U SBIH DOK JE BILO DOBRO, AL KAD JE TREBALO ZASUKAT RUKAVE I RADIT OTISO SI PROMJENIO DRES, BOLJE MJENJAT DRES I DOBIVAT PARE ZA POSLUSNISTVO NEGO RADI NE S...R I PRAVI SI KRIMINALAC!!!!!
PROCITAJTE I POGLEDAJTE KAKO JE SULJO TIHIC, BIVŠI KOMUNISTICKU TUZILAC I VOJNI DEZERTER DIJELIO BIH NA TELEVIZIJI SLOBODANA MILOSEVICA: Ni jedna Bosna, da li ona bila nezavisna, međunarodna priznata ili suverena, ne vrijedi zrtava... Intervju Sulejman Tihic, televizija Novi Sad, 1992. godina. Pogledajte link; http://www.youtube.com/w atch?v=66vPijmIfdQ
Ovaj hoštapler unazadio je opštinu Stari Grad 10 godina. Tek kada je šutnut u dupe je krenulo na bolje sa radovima ulica i obnavljanjem turizma. Koja štetočina. Sebilj je bio oronulo ruglo dok je on pravio fešte u opštini i trošio pare na gluposti.
Očekujem pozitivne rezultate, nakon reorganizacije u vlasti, smetnje su uklonjene, razumijem da su ostavili mnoogo problema iza sebe, ali nadam se da će napredak ubrzo biti vidljiv
Tako je, izbaciti zelene za svagda
Ma ne daju SDA ovci fotelju,kako će bez lezihljebarenja i lopinarenja, nisu navikli
I treba ju rekonstruirati,krimilace sdaovce poslati u prošlost gdje im je i mjesto i gdje ćemo ih se nerado sjecati
Samo nek SDA izleti iz vlasti to je odma pola posla na napretku drzave :)
http://www.youtube.com/watch?v=jaXxgoUlDbY&feature=related