Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
diktatorski fasizam RS kroz Spirica u sred BiH, sramota, sta li ce sad muslimani morati ustupiti da se balansira taj broj, ma ustvari kad razmislim nemaju vise sta ni ustupati osim svoje futelje
Spiricu tako je, ebi ih sve kad oni neumiju samo se poturaju, a nebi ti bilo lose da se malo promjenis-frizuru lose ti stoji mozda nesto smedje nabacis ..nije lose probati....
ma super 4 dana dug vikend pa onda nazad u ponedjeljak na posao kao biva gdje smo ono stali 1+2=kako god to MZ kaze
Ma, to Špirke! To srce želi, to me veseli! Ne treba se radovati tuđuj nesreći, ali mi je stvarno drago što su u SDA dobili ono što su tražili. A, Špirke mudro poentira, eto nije on kriv, nego oni, jer ne mogu da se dogovore. Hahaha... Mislili su da će im Dodik sve dati i da će sve lako proći kad smjene Sadovića, al malo morgen Tihomire. Tražili ste, gledajte...
\"Do imenovanja Lidije Topić je došlo nakon što je istekao zakonski rok od trideset dana, prema kome je Vijeće ministara BiH trebalo imenovati prvog na listi najuspješnih kandidata za ovu poziciju.\" Ko je LICNO kriv za OVO?A?Ti licno!Tebe bi trebala tuzit cijela Bosna i Hercegovina!Spriric licno radi za unistenje drzave Bosne i Hercegovine!Naravno uz pomoc izdjnika Tihica! BiH4EVER!
Ovaj na slici je jedan od najvecih neprijatelja drzave BiH-e.Koci na svak moguc nacin bilo kakav prosperitet nase zemlje a pogotovo integraciju nase drzave u EU-ju!Samo da znate! BiH4EVER!
Ma vas lihyeba treba utrati..... Al\' ne moze Nikola...damu su mu piccola
tihic je najveca budala u Bosnjaka..pod hitno ga treba ocerat.
Mislim da je BH telecom u odnosu na proslu godinu ostvario odbit u iznosu 4 milion a Eura na ukupan iznos. Sada ce Gras reagovati na nacin da ce uspostaviti liniju Istocno Sarajevo - Sarajevo i raztmisljat ce o projektima Zapadno sarajevo - Juzno Sarajeo. Sa druge strane imamo Vodovod koji nam garantuje da cemo imati vode i da nece biti nikakvih redukcija. Ukoliko sagledamo prlamentarne izbore koji se trebaju desiti u kongu za godinu dana mozemo primjetiti da je blagi porast suncanice. Japan je zauzeo trece mjesto u sjedenju danju i noci, a mahalasi sa soukbunara nemaju pojma da se zavrsio SFF.
Ma, bravo Špirke,svaka čast ! Tako i treba Tihomiru Gargamelu. Prešaljtajte ga ko posljednjeg bekana. Kad je smjenjivao Sadovića, imao je vašu 100% podršku, a sada se izbor novog ministra uslovljava izborom direktora Uprave za indirektno porezivanje. Pametno si ti držo ta imenovanja u ladici do zadnjeg momenta tj. više od godinu dana, a sada ga ucjenjujte i pravite budalom do mile volje kad bolje nije ni zaslužio. TIHOMIR TIHIĆ JE NAJVEĆI IZDAJNIK BOŠNJAČKOG NARODA!
a nema šanse da se desi pa da neko kaže \"e sad nećemo završiti sjednicu dok se ne dogovvorimo\"...
Špirić je jedan komad seljačine kojeg je zapalo da mu država plaća doručak, ručak i večeru, a on je tu da je ruši koliko god može jer mu je poslodavac Dodik- krmak dao taj referat. E dok se on vozika u svom novom Q7 i ždere na račun države, država stoji bez zakona, bez viza i jedva fukcjoniše
jes da mi se gadi sto se vozika u skupom bmw-u o drzavnom trosku ali da je sposoban politicar i ekonomista tu nema spora. ovi ostali su vecinom za sume motorke i sjekire.