Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fahrudin Radonočić je najveći distributer bijelog praha u evropi koristeći u ratu utabane kanale za šverc oružja i municije. Uz pranje porijekla novca na trafikama AVaza u jednom dobro povezanom lancu. Evo sada i EKPLOZIVNOG DETONATORA za katastrofu, pristao je u nekakve islamske saveze ! DOk je još lagao okolo o za nekakv cunami pravde i sa slizo se sa Zlatkom, imao je jošt tretman lokalne opasnost. Fahrudin Radončić je sad PRVORAZREDNA OPASNOST ZA EVROPU I SVIJET !
Dok mu se je pajtaš Serić nedavno u deklaraciji bar formalno odrekao ISLAMSKOG TERORIZMA, ALBANAC je jedini nije potpisao !
Slobodno dajte imunitet Fahrudinu Radoncicu, svakako stranci forsiraju vlast u kojoj se nalaze ucijenjeni politicari Covic, Izetbegovic, Ivanic, Sarovic i Radoncic, odnosno ono koji se suocavaju sa sudskim postupcima, a papiri su kod stranaca. Ovaj smotani i Odlucno za Poplasena DF je sve upropastio i doveo nas do toga da nam zemlju vode kriminalci sa dosjeima, sto naravno strancima odgovara jer mogu s njima lako upravljati. Posebno sa Radoncicem koji je sampion nezakonitosti.
Ljudi do kad će se više kleptomanija SDA stranke trpjeti ? Preko mrtvih gaze , molim vas na klixu i svim ostalim portalima da obratite pažnju na ministra Elvira Kazazovica ! Čovjek je ako ga tako mogu nazvati ogrezao u kriminal ! Ništa mu nije sveto apsolutno !!!
@PanoramaBiH vi mora da ste mlad čovjek dok vam nije jasno da upravo OGREZLI U KRIMINALU jedino i mogu ući u stranku SDA. Evo navedite mi jedno jedino ime iz stranke SDA od osnivanja do danas a da nije ogrezla u kriminalu???? Osnoni i jedini uslov je da si mešetar, prevarant, seljačka lola, ogrezao u kriminalu a da ne vjerujete ni u koga i ni u šta ali da zato zdušno vazite i prikazujete se kao pravi vjernik. Kako drugačije objasniti basnoslovno, vulgarno bogatstvo Bakira i ostalih
@Muni nema šta upravu si 100% ! Samo ovo se više ne može podnositi ni radnih mjesta ni zdravstva ni sudstva da ne nabrajm dalje !
I opet, previously on The Game of Thrones:
Izbacite Suljagića i konačno će te se začauriti u 100% zlu. Suljagić vam je ipak kvario prosjek svojom mlaošću, pameti, POŠTENJU i ljubavi prema Bosni i Hercegovini i narodima u njoj. Samo kada bi imala šansu da se maknem iz ovog smrada. Ali na žalost nemam!
suljagic i postenje xD svasta