Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesi li kada čuo za Jovi.cu Sta.nišića i Fr.anka Sima.tovića zvanog Fre.nki? Jesu li oni \"d.omaći\"? Ako ne znaš ko su ja ću ti pokušati pomoći... Ta dva tipa su slali u Bosnu cijelo vrijeme rata tzv\"paravojne formacije\",to nisu bile nikakve paravojne formacije to su bile legalne oružane formacije državne bezbjednosti srb.ije koje su samo pod krinkom\"par.avojnih formacija\"vršili agre.siju i teror nad nedužn.im narodom-Bošnjacima Muslimanima po cijeloj Bosni a najviše proljeća i ljeta 1992 i najviše po podrinju. Tih\"paravojnih formacija\"je bilo i oko Sarajeva na brdima i oni su činili ovakva nedjela kao u ovom tekstu.dakle bilo je i\"domaćih\" a bilo je i onih preko drine. prati malo suđenje ovoj dvojici u hagu,neće ti škoditi..
je6em ti majcicu i porod krvavi, je6em ti svetca i popa srpskog koji te pokrstio, da bog da da se vama srbima desilo sto se nesrbima u bosni desilo... sad mi kreni sa mitologijom i jasenovcom gdje vas je poklano 4 hiljade dok je isto tako ostalih poklano 6 hiljada ali vasa mitologija je bolesna kao i ti pa to uvelicava...
pa mogli ste napisati lokaciju.
Dzemo posten treba biti i reci da je najvise bosnjacke dece ili sinova poginulo ali treba i biti posten i reci da to nije od nikakve strane Srppske vojske ili agresorske nego domace!! I treba biti posten i reci da ovde je granata ubila djecu za vas namerno za nas slucajno kako god treba biti posten i reci da su to izolirani slucajevi dok vasa vera uci da treba direkt djecu i civile napadati jer oni kao kjafiri i nisu ljudi i civilisti treba biti posten i reci da vasa vera namerno cilja na civile dok su civilne zrtve među vasima u glavnom bile zbog toga jer se vasa vojska krila u gradovima među civilima kao sto to rade islamisti po celom svetu. Treba biti posten i reci da je i bilo stravicnih slucajeva sa Srpske strane ali pojedinci ili neki slucajevi ne daju za pravo etiketiranje celog naroda ili vojske. Dok vasa vera uci da treba da se napada kjafire jel su protiv boga!Kojeg? Taj vas bog zvuci pre kao sheitan!! A pokoj ovoj djeci koja su zbog politicara platila najvisu cenu!!
@srba Treba bit posten i rec da je ipak najvise bosnjacke djece poginulo od strane sprske vojske i to ne slucajno, bas zato da bi se znalo i da se ne bi ponovilo.
slažem se... nek im je vječni rahmet...
jadna djeca, sa svih strana je bilo nevinih zrtava!!! Da se nikad ne ponovi
bakarevica je odmah kad krenes uz istrik
nek\' im je rahmet... opaska: novinar koji je ovo pisao mogao je navesti lokaciju, tj. precizirati, kako bi citaoci mogli biti bolje obavijesteni..
Kada ovo covjek procita, kada se sjeti...I pomisli na sve ove fashiste koji ne posustaju ni na jednom polju, dolaze ovdje sa najgorim bljuvitinama...Ostaje samo nada, nada u razum i ljudski rod pa ma kakav on bio..