Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pobjedili ste samo protiv žena i djece, ja čime se hvalite šumari četnički... ja jeste idioti, pa vi ste stvarno kreteni, ja jesu vas TURCI...... 500 godina hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahaha. a bas je to puno jelde HA...........
Bla bla bla bla bla...... truć...... Kako sami sebi ne dosadite. Ajde malo motike se prihvatite, ili bilo cega korisnog.
ne samo genocid i u Visegradu?! Genocid u citavoj BiH! FYI,,,, Istina smeta naravno, cijeli svijet je priznao genocid u BiH , eto ti se nasao da pametujes oko genocida... a to sto si ti islamofobista to je sasvim nesto drugo od genocida.
hahahahhahahahahha Genocid i u Visegradu ???? Islamisti se htjeli igrati malo rata al da im niko ne pogine jel da? Ma vi ste totalno pukli, vama je svaka vasa zrtva genocid, sve sto vam ne odgovara to je genocid......padne meho sa basamaka - genocid. udari fatu tramvaj - genocid. poskupi baklava - genocid, ajde odj.ebite vise. jedini genocid koji se desio je genocid mozdanih celija u glavama vas islamofasista.
Blah,blah, blah....