Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovog gledam 20 godina imal ko novi
Ja ne znam do kada ce ovaj terorista da terorise djecu i narod u KS?
Za novonastalu situaciju su krivi i Sivro i Hota! možda za jednu mrvu više Ministrica! - Bosanski jezik - Sefer - Standardi - onda taj inad, pa onda institut koji se umislio da se ekspert može postati preko noći, samo te neko povuče iz učionice, saslušaš par nevladinih organizacija i eto ga! To jednostavno tako ne ide!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Super je meni kad se sindikalac ovako bori al kad teleća glava šuti 10 godina pa sad se pretvori u čegevaru, jasno je za koga radi.
griješiš i dok je bila sda vlast u Sarajevu on se isto borio... uvijek su strajkali i uvijek su se za najveće plate i najviše prava izborili u odnosu na ostatak federacije.
Hoćemo ostavku Saudina Sivre ali ne da o njoj odlučnije 13 članova Kantonalnog odbora već svi članovi Sindikata. Sramotno je da se izruguje i krajnje bezobrazno odnosi prema boračkoj populaciji. U video snimku sjednice je nekoliko puta u vrlo ružnom kontekstu pravio šale o borcima. Sram ga bilo i njega i njegovog Mirzu koji se lažno predstavlja kao borac da bi dobio empatija ljudi. Ovo treba sankcionisati!!!
Sivro ovaj pojeo tele i tri svjeze karpuze
Ublehaš, pa mene da predstavlja ovaj ja bih se rokno
Ama nosite se više kakav je kvalitet obrazovanja djece? Koliko imate godišnjeg zimski i ljetni raspust? Koliko dnevno radite 3-4 čaša?
Lik je dosadio svima zivima ucitelji i uciteljice za 4sata dnevno imaju plate po 1700KM pa to nema ni u svici realno takva satnica.
Ovaj me asocira na riječ MUFLJUZ
Vidi mu glavuše ko lubenica
Gledaj ove masne pijavice.ovo nezna sijalice zavrnuti a uzima 6000 milja.nikad ovde svanut neće.
Puna podrška za borbu....od laži, spinova, političkog utjecaja u školama, policijskog zastrašivanja....pa ne znam šta to toliko strašno traže ti ljudi da sve ovo moraju pretrpjeti...Neka nam engleski ambasador uređuje obrazovanje, a svi znamo šta oni zastupaju 😡😡😡
gledaj ganje tito dragi
Smor neviđeni ovaj Sivro. Dosadan si brate mili, 20 godina nas smaras. Mozda i duze.
plata 5000, pametnom dosta
krmak
Samo istrajte u ZAJEDNIŠTVU i borbi za normalne STANDARDE I NORMATIVE rada! Ovo što ministrica Hota (Politička zaštitnica Pedofila u obrazovnom sistemu- slučaj O.Š. Grbavica I) radi je POLITIČKI EGZIBICIONIZAM. Moja supruga radi u školi i velikoj većini njenih kolega pun je klinac od EKSPERIMENATA I NAMIŠLJANJA koji dolaze od ministrice Hote -mote!
vaspitanje nije samo u skole vec i kod kuce najvecim dijelom ali u skoli se uci i sve ono sto nevalja od druge nevaspitanje djece a tu su prosvjetni radnici bitni...kad vidimo danasnju omladinu vidimo da se nesto radi pogresno i da neko ne radi svoj posao...negdje je greska i to treba ispraviti.. treba nam institucija za pracenje odgoja djeca i smjestanje djece u udomiteljske familije kad njihova zakaze