Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na obrazovanju se moze ustedjeti ali kad su u pitanju vase plate, sluzbena auta i sta sve, onda se moze malo vishe i potrosit
Da ministarstvo uštedi ? Ovo je veca laz nego kad mi na pornhubu izleti da je neka Nađa 5km daleko i da se zeli sex sa mnom.
Ovaj čovjek je mojoj prijateljici rekao : " Allah će to sve srediti." To je odgovor na njeno pitanje: "Kada će biti ponovo konkurs u ...... ?"
Prelistajte samo izjave dotičnog od prije deset dana, pa i nekoliko mjeseci. Vidjet ćete kako je blatio Ministarstvo i ministra lično. U šta se je upleo ,samo on zna. Mora da su udovoljili nekim njegovim ličnim zahtjevima pa u predizbornoj kampanji opleo ljubiti im dupe. Prodate duše, ne znaju ni šta znači sindikalna borba za prava radnika, a ne za svoj lični interes kako to kod nas obično biva.
Gdje su pare?!
Stoko SDA-ovska gori ste od četnika
Koga si zaposlio majmune
Bravo, bravo i Zavod za zdravstvo je uštedio za posljednjih 24 mjeseca 12 miliona maraka.Ukinuli su 50 % ,,nepotrebnih'' lijekova, a za onu drugu polovinu kontrolišu količine terapija. Invalidima su prepolovili broj pelena , uložaka itd... Citostatike obustave svakog decembra i januara jer se ravnaju računi. Umjesto dvije štake sada te dvije podijele na dvojicu invalida po jednu. Čak su uspjeli smanjiti i broj korisnika Ušteđeni novac su prebacili na svoje plaće, komisije, regrese, dnevnice
Poserem ti se na stručno usavršavanje
Milioni se kradu, a nastavnicima se odbilo 10% od plate i nikad nije povecano, jebote nastavnik ima platu kao i onaj sto cisti smece po parku ,nema nista protiv nikoga, ali nije sistem vrijednosti postavljen, da nema prosvjetnih radnika koji obrazuju tolike generacije pa njima bi trebala biti plata najveca, pa onda doktorima i policiji, pa tek onda politicarima. U Italiji nastavnici imaju 5.000 eura platu i normalno da ce biti napredni i svi zadovoljni.
Obrazovanje nikad gore, neznanje vlada, nastavnici poniženi....samo foteljaši uživaju! U privatnim školama nastavnik=rob, pronašli sve rupe u zakonu...pa tlače kako god mogu! Vakat-GLUHO BILO!
Ma bas tako, sve se lomi na nastavniku ucenicima si sve i babo i mama, a radi se u uvjetima gdje nema nastavnik nikakva prava i ponizen je prvo mizernom platom i svim tim djecijim pravima a gdje nastavnik nista ne smije, obrazocanje cista nula.
NIje bilo u ulaganja u islamske obrazovne centre kao što je Zabrđe u čijem je centru naravno džamija ! Veliki su to radovi i koštaju. Al malo pomalo pa će i to biti ako bogda.
Uloži u kulturu klocu jedan!
ja sindikalca i govana. pa ovo je paradoksalno samo po sebi...
ma dobijate vi vise nego sto trebate,lako je ustedjeti na djeci sto niste plate smanjili i to bi bila usteda
A obrazovanje nikad gore...
lopvi stedite na svojim platama a ne na obrazovanju !
naravno da se ustedilo kad se nije nigdje ulagalo u obrazovanje ikakve vrste
Ta ce oni, u skoli isti nastavni proces ko prije 50 godina, kreda i tabla, drugo vrijeme ,savremene tehnologije , jok i dalje nista ne ulazu u obrazovanje sa audio i video pomagalima prilagodjavanje danasnjem vremenu. Debilizam mrtvi.
@lavcina16 da je samo zastarjeli sistem problem bilo bi super :D