Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SKANDALOZNO! ŠOKANTNO! BOŠNJACI KOJI SU PROŠLI TORTURE GENOCIDNE GAMADI DA BI TRAŽILI SUDOM PRAVDU, MORAJU DOBITI SAGLASNOST TIH BANDITA, U PROTIVNOM KAO KAZNA ČEKAJU IH OGROMNI SUDSKI TROŠKOVI!
Zahvali se Bakiru na tome što brine o tim ljudima. Umjesto da se bavi tom problematikom, on gleda kako da ženi uvali službeno auto i kako da poveća akcize.
Ragib Uzoriti je balija sa dna kace. Po njegovoj priči Bake je kriv za sve negativno u ovoj zemlji. Posro te Bakir u te žvalje balijske. Fuj gadiš mi se...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
TUZITI IH SUDU ZA LJUDSKA PRAVA I TRAZITI I NAKNADU STETE SA KAMATAMA I ZA OVO! TAMO SE NECE MOCI IZVUCI!
Sud za ljudska prava Strasbourg Adresa : Allée des Droits de l'Homme, 67000 Strasbourg, France Telefon : +33 (0)3 88 41 20 18
@Roin Moras proci SVE do najvise instance u sudskom sistemu maticne drzave I BITI odbijen ILI izgubiti da BI eventualno bio uzet u obzir.ZNAM JER pripremam tuzbu protiv vladajuce garniture stranaka u vezi zaduzivanja kod mmfa I nesavjesnog trosenja istog NA samo dio podobnog STANOVNISTVA.Bolje I'm JE da izgube sljedece izbore.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Na te tuzbe je pozvao Bakir i SDA, a ljudi poletili k'o guske u maglu da se namire. Ne samo da su popusili, nego ce sada i lijepo napuniti Dodikove džepove (30.000 x 5.000) = 150 miliona. Da je BObo organizovao drzavu, federaciju, kanton ili općinu, fildžan ... išta... da evidentira sva ubistva, logoraše, ranjavanja, ratnu štetu i da se krenulo sa privatnim tužbama na vrijeme '99-e - RS bi bankrotirala... A šta ono bi sa 'Bakirovom' žalbom u Hagu? Dobro smo mi zivi ikako.
E dragi Bosnjaci... dusmani ostaju dusmani ma bilo sta oni potpisali... oni nikada nece prestati nas mrziti i svaku priliku koristiti da nam sto vecu stetu nanesu a ako mogu i ubiti nas zele nema pravde i niko je nece nama dati jer je u to umjesana politika samo zapamti i nauci i znaj
Izraelski recept
E pravo mi se Seka nasekirala sa ovom pricom ;( Uhhh
Zalosno. Hajd bice pravde kad tad,ima Boga!
Nek bake plati gdje je zlato sto je spakovo koje su prosili od turske
sa tužbom pravac Strazbur 99% će dobit se presudama, s kamatama
"Allahovo prokletstvo je na zene koje oponasaju muskarce i na muskarce koji oponasaju zene." (Ahmed, Ebu Davud) "Zena koja stavlja periku na glavu, obmanjuje, a svaka obmana je zabranjena." (Nesai) "Zeni nije dozvoljeno da putuje ni koliko iznose dva dana hoda bez muza ili najblizeg rodjaka (mahrema – sa kojim ne moze stupiti u brak)." (Buhari) "Zena nece putovati osim s mahremom" (Buhari, Muslim)
To ne bi trebalo da bude. Kao sto i poturice ne bi trebali biti
Steta sto nema neko ministarstvo za pitanja logorasa, bivsih boraca, izbjeglica i sl. koje bi pomagalo ovim ljudima.
Pritisnula nas i Sebija pa šutimo i trpimo !! http://maxmagazin.ba/procurio-zastrasujuci-dokument-sa-ukcs-naredba-sebije-izetbegovic-da-se-od-pacijenata-traze-pare-za-operacije/
Let's go Klix! Lesson one, listen and repeat: Sistemski ili Sistematski?
Ibro, you can do it!
@VlahoRemovex Ibro, you do not have a cock. You rather blow cocks of Šimić Brothers. So I wish you lots of fun doing it, Mr. Čavčić. But please be kind and take some writing lessons.