Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedno je sigurno, Komsica NISU BIRALI HRVATI. I da Komsic ima imalo morala ne bi ni spominjao Hrvatski korpus u Bosni. On predstavlja Bosnjake i neka vodi bosnjacku politiku.
ma ne pametuj srcati, je li i Izetbegović onda građanski član predsjedništva - da bar njih dvijica imaju građansku većinu
naravno da je dobar sistem po kome su gradani BiH odabrali GRADANSKOG clana presjednistva
U BiH nikada nisu živjeli Hrvati bili su krstjani bosanske crkve koji su kasnije primili katoličanstvo, pravoslavlje ili islam. Bez obzira na pravo na opredjeljenje nisu svi katolici u BiH Hrvati kao što ih predsjednik Josipović asimilira unaprijed. Zašto su Hrvati u USA Ameri, itd., a ovdje kao Hrvati, a što je ustvari miješanje Hrvatske u unutrašnje stvari druge države. Istorijski Hrvatska nije bila na ovim prostorima, a bilo je suprotno. Otkud bi katolik iz Lipnice kod Tuzle, koji Hrvatsku nije vidio, bio Hrvat i još ugrožen. Komšić je što neko napisa je jedini izabrani predstavni naroda koji u BiH žive.
Čuvaj se Ivo, da te jalijaš sad ne udari po nosu, hahhahah :) Nego dragi Bošnjaci, ne lupajte glavom u zid jadni ne bili, može vas zabolit glava od tog. Nacional-socijalizam vam danas nije moderan. Umjesto tjeranja drugih da budu ono što ste vi zamislili, prihvatite različitosti i toleranciju.
koji supljak
Jedno je sigurno, Komsica NISU BIRALI HRVATI. I da Komsic ima imalo morala ne bi ni spominjao Hrvatski korpus u Bosni. On predstavlja Bosnjake i neka vodi bosnjacku politiku.
SPUSTI GA IVO KOMSI.. ovo bas nije trebalo
OVI IZ SARAJEVOX MOGLIBI MALO DA DUVAJU TUKI...
Lagumdzija is new Milosevic!
Ma ko te pita? Uredi svoju drzavu pa cisti onda KOMENTARISI licemjeru:
Pa da i mi muslimani nu Hrvatskoj isto trebamo svog predstavnika za kojeg cemo samo mi glasati........jel to tako treba da izglkeda Ivo !!!!! Hajde manite se BiH i vi i vlasi vise......sikter.......cistite prvo isprede svojih vrata !!!!!!
tako se piše na engleskom to se ponekad agenti CIAe i MI6 i MOSSADa koji uređuju sax otkriju... mada se mora priznat da su sve bolji i manje griješe...u početku sax bilo je presmiješnih gramatičkih grešaka tako ti je i na wikipediji ako si ikad bio na bosanskom...popravljaju se
Ivo Josipovi prvo treba da procita istoriju Bosne (i Hercegovine) te da sazna da su u Bosni zivjeli Bosanki katolici i Bosanki kraljevi a ne Hrvati i Hrvatski kraljevi. Danasnji Hrvtai su bosanski katolici. A o tome bosanki franjevci CUTE. Ne vidim preprku da X osoba koji je npr. jevrej glasa za bilo koju stranku. Nemoguce da Hrvatska zeli u Evropu ako nije demokratska zemlja i ne podrzva demokrtaiju. To sto Ivo prica je nacizam a ne demokratija.
1 person = 1 voice. Eliminate etnic voting alltogether, it is undemocratic. 1 vote from one etnicity A cannot be equal to 3 votes from etnicity B. Meaning etnicity A has more rights then etnicity B. Request the court-case in human rights court now. No to etnic voting.