Misteriozna pojava
0
Širom BiH ukazuju se čudne krave
Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Josh nesto, najbolji su ovi sto se tako brzo okidaju na nacionalisticke furke tipa cija je krava, srpska, hrvatska il bosanska,..(pod ovim ne mislim na proizvod) ZIvjela KRAVA, cija god da je, pa makar i nasa bosanska, neka je!!!
Da nije NLO? Sta god je, dobro je, pa makar ovo bio i placeni oglas (sto jeste, jer je toliko losh i glup). BTW>Bolje bi prosli da nisu bacali pare na nekog ko je pisao ovaj clanak, steta dobre reklame, al hajd makar se prica o ovome, iako je vjerovatno da 50% komentara dolazi upravo od onih koji stoje iza ove kampanje.
ovo je reklama za svinjsko meso.
svi smo mi poturcene krave
Pitanje:Kako se zove krava Nikole Tesle? Odgovor:Zarulja!!!! Zivio Ciro, Ja sam Kralj a moja supruga Kraljica
Čokoladice \"el toro\", nemačka, radila agencija iz španije tu sa nekim našima...
Ma provjerio ja.. Kakav teloptic, gluposti, to je kaže kolega neka nova stranjska čokoladica... Nešto njemačko... Pa vidiš reklamu..
@ e. izgleda da imamo nekog obavjestenog, jupiii.... haj sad da cujemo sta, ko, kako, kad.... :=).... da ne pisemo vise dzaba..... :=)
more bit oce da jedemo vise kravljeg mesa
Plakat - Teloptic - Milkos- mlijeko za djecu... Tekst na Sa-X - plaćeni oglas...
sharene i zivopisne,nit sharene nit zivopisne
sve mi je jasno ali kakve veze imaju tramvaji ili srbi ili hrvati ili muslimani sa kul reklamom?!?!?... hajte malo se skulirajte, bolje nista ne pisati ako se nista pametno ne moze reci...
ZA SVE SU KRIVI SRBI!
ne budite toliko isfrustrirani i iskompleksirani, i pretjerano kriticni koja god vam se tema nametne! Reklama je presimpaticna!
nije mlijeko... prašak je neki... ariel il nešto... sve je bijelo...