Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BiH je \"ušao\" rat da bi se \"riješile\" srpsko-hrvatske velikodržavne neiživljene za kraj 20 vijeka anahrone ideje . U Siriju je uvežen i pored demokratskog deficita Asadovog režima prije svega da bi se oslabio Iran jer u Siriji nema nafte ni plina kao u Libiji
ne i ne ... genocidasi ste bili svi, i bosnjaci i hrvati i srbi... kad cete vec jednom prestati s ovom gluposcu ... (jeste da ih ima najvise , pa su srazmjerno proporcionalno imali i najvise vojnika).. i ne lazite vise , i sebe i svijet, samo se preseravate, i vi i ostali divljaci sa muslimanskih teritorija..
Slazem se sa tobom ha ali sta je druga solucija, ako u Siriji pobijedi Asadov rezim svi koji su se pobunili protiv njega ili moraju napustiti svoju zemlju ili ce biti pobijeni i pozatvarani, a svaki drugi pokusaj promjena ne treba ocekivati u narednih 50 godina. Na zalost u BiH je napravljena najveca nepravda od Patestine na ovamo. Dozvolili su genocidasima da zadrze teritoriju i vlast na okupiranom podrucju, ali ako Bog da to ce se promjeniti. Tiha voda bregove valja, vazno je da je BiH sacuvana kao drzava.
Ne do bog da oni pomognu Siriji ko sto su nama... tesko njima kad pocne kantoniziranje i entitiranje Sirije. Sirija zdra\'o