Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sipa dala zeleno svjetlo mafijasu o kome je u izvjescu dostavljenom CIA-u pisala kao bliskom prijatelju Keljmendija... Dzaferovic dobio novi mandat u Razvojnoj... I ovo je sve u istom danu... Ma genijalno... Kolumbija i Kambodza su za nas male mace... Fuj MVJ...
SDA je unistila sve gigant firme po Sarajevu samo da se obogate pojedinci,ostavila bez posla masu radnika koje kasnije penzijonise radi socijalnih nemira i mira u kuci,nijedna fabrika nije obnovljena,privreda pala,zamislite Sarajevo sruseno bukvalno ali gradevinske firme jos 96 i 97 nemaju posla i tako ih unistavaju.Ali i pored toga i takvoga zlocina nad svojim narodom oni su male mace u odnosu na lagumdiju i radonjcica ova dva ce dokrajciti BIH ako narod dozvoli.....
U SVAKOJ NORMALNOJ DRŠAVI OVAJ BANDIT BI BIO NA IZDRŠAVANJU DOŽIVOTNE ROBIJE, A POŠTO BiH NIJE NORMALANA A NIJE NI DRŽAVA PREDLAŽEM D AČIM ZAVRŠI MANDAT MINISTRA POSTANE PREDSJEDNIK I ZAMIJENI PROBISVJETA I KRIMINLACA IZETBEGOVIĆA, NARAVNO, PO MINDERAŠKOJ LINIJI... AFERIM JADNI NARODE NA ŠTA SI SAPOA D ATI RATNO PROFITERI, KELJMENDIJEVI PRIJATELJI, ŠVERCERI DROGE BUDU MINISTRI....AFERIM, BOSNO NE BILO T KAD SI OVAKO NESRETNA...
Scepo je sipin kum,mora biti OK...
bavo ti ga bate.otkad si otisao iz rodnog gusinja sa kesom u kojoj je bila sva tvoja imovina znali smo da ces uspjeti sivi ticu junacino,bate nas!
Ma kakva sipa, zlaja izvršio provjere, sa svojim doreketom katinim damirom.
IDEMO PRVI LAZEMO NAJVISE-AVAZ!!
Cestitam novoizabranim! TV1 - NAVIJACKA filijala SDA od sinoc pjeni od zavisti. Konacno poslije 20 godina SDA ide sa vlasti... Postavljam i pitanje: sto se novokomponovani bogatas Tihic nije vratio u B.Samac ??? Podrzavam novu sestorku i vjerujem u njih!
Cestitke novom Ministru RADONCICU !
Sta je bosanci malo vam sto vas gu.ze politicari 20 god, sad bi da vas malo i Fahro tajkun sa glasom plodne kokoske nag.uzi aa??
Svi ste se zakacili za Tihica oni su meni svi isti!! Tihic jest izdao povjerenje svih nas al nedaj se bori se za svoja prava.. Dok su tvoji suborci gi.nu.li oni su se smijali i slavili svoje pobjede!! Samo hrabro ;)
Kao borac neman ni kvadrata, a ratni dezerter, pripadnik Prve minhenske brigade i lazni patriota, bivsi provincijski komunisticki tuzilac Sulejman Tihic u svom vlasnistvu i od \"buzetske plate\" nas poreznih obveznika pazario je stotine najskupljih i najeksluzivnijih kvadrata.
Svaki papak zadji olos danas je u BIH tajkun:D Nije ni cudo da nam se drzava raspada
Svi znamo ko i sta su ovi iz SIPE a svi bogami znamo ko je Fahrudin R. Dok Fahro ima zgradu Avaza neki nemaju ni garsonjere!! Sigurno je postenjem dosao do uspjeha..
Mislim da nisu imali sta naci, jer SDP je ovaj put pametnije birao partnere, nece se valjda 2 puta isto opeci...