Sumnje na zločin protiv čovječnosti
0
SIPA uhapsila tri osobe iz Čajniča
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ODLICNO!!!! SADA PRAVO ZA VISEGRAD A POSLIJE TOGA ZA FOCU.....TAMO IMA MNOGO ZLOCINACA KOJI SE SMIJU I DAN DANAS ZRTVAMA A SLOBODNO SETAJU..! SMRT FASISTIMA...!
Svaka cast, ali sta je sa glavnim organizatorom svih genocidnih radnji na opstini Cajnice - dr. Duskom Kornjacom i bratom ovog Miluna? Njega treba uhapsiti, no posto se sakrio u Novi Sad treba za njim raspisati internacionalnu potjernicu...
Svaka cast SIPA! I vrijeme je bilo da se ovi monstrumi sklone sa ulica.
ovakvih ima još na stotine po mrskoj republici...posebno u istočnoj Bosni..presporo ali bolje ikad nego nikad...
samo polako, nema mirnog sna za nebeske zlocince, jedan po jedan, ja ljepote u maricu pa za sarajvo .
To su osvjedočeni četnici i mostrumi. Mnogo su ljudi ubili.
Tu su optuzeni za ratne zlocine koje je prije nekoliko godina otkrila ekipa politickog magazina \"60 minuta\" kako slobodno uzivaju zasticeni od tamosnje vlasti. I tada su novinari dokumentovano, cinjenicno govorili o monstrumima koji su danas uhapseni.
Veliko iznandjenje pa zar su genocidni radili zlocine ,svim Bosnjacima sretna nova godina.
Stoka.