Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveće utaje poreza rade organi uprave, koji ne uplaćuju čak ni obvezne doprinose za svoje namještenike, dok KS ne isplaćuje ni sudske presude radnicima, koje su surovo zakidali i koji su ih tužili. Najveće je pitanje šta radi Tužilaštvo KS po ovom pitanju.
Ovo neki Čauševićev jaran, malo okasnio ali ipak dolijao . . . Yebat će mu majku i kaznit ga s oko 250 KM mandatno, izvinut mu se i pustit ga da krade i dalje . . . ! ! !
He koliko vi imate njih pohapsiti po Bosnie koji taje porez. Pa 80 posto firmi to radi !! Pogotovo ovi sto prave namjestaj po mjeri, gradjevinske firme, mobitel radnje svakog vlansika moyete uhapsiti te ugostitelja mali milion...
Ooo daj okreni... Taj Ringišpil u mojoj glavi.. To ne zna niiiko samo SIPA..
Kako oni daju ova imena za akcije nije mi jasno
izvlace ih na tomboli :)
ima ih jos koji rade od kuce npr i nista ne placaju, ali uzimaju pare
Nije bake, nije Chovke, da nije ...
hapsili dabogda one koji nas pljačkaju 25 godina i koji su pokrali milijarde
dabogda bez nogu ostali svi političari...
koga?? Šaju?alispahica?demirovca?camparu?? izetbegovice?? Čengica??? Ganica? AHmetovica????