Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I vi ste im dopustili da prave štetu sve do danas?
pa pred izbore cekali da se imaju hvalit
operacija danas u hapsu,sutra na slobodu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad u zatvoru vidim Izetbegovica,Dodika,Čovica,Radoncica,ratne profitere Švrakice,Šaje,Čengice itd... KAPA DOLE ...do tad ovo smatram samo politickim SPIN-om pred izbore!!!!
Vidi ove glasnogovornice, ko da je Woodmanu sa Castinga pobjegla hahaha Kojaje ovo tragikomedija od države...
Mafiju svakako treba pohapsiti ali 40% SIPA-e su srpski ratni zločinci a i direktor im je trenutno pod istragom - ko će hapsit OZNA-u, pardon, SIPA-u?
Ko ce da odgovara sto ih niste pohapsili odmah nego ste cekali da se enormno obogate i sjebu drzavu .. E moja jaranice za to ide metak u glavu , u Americi kolijevki Demokratije bolje ces proci ako covjeka ubijes nego ukrades od drzave pare !
Pa konačno!! Majku je.eb i SIPI i svim političarima a posebno ovom dupeglavnu Čauševiću!!!
EVO VAM JOZICKA I AKO KOKA NIJE BAS NESTO http://www.youtube.com/watch?v=eqHrlZ-vtV8
Joj da mi je ovoj plavki nešto reći u 4 oka kod mene na hacijendi :)
dobra ova policajka www.nebitno.net
Kemal Čaušević samo je produkt ove politike i vlasti.Bilo poziciji ili opozicije , jer dvije decenije, samo se smjenjuju..Služio je njihovim interesima i bio kriminalac-za njih. I u ime njih. Kriminal svakog državnog službenika, ozbiljan je signal da u državi vlada kaos, koji je upravo omogućila politika.Bez izuzetka ijedne jedine stranke.
SDA je dopustila, SDP je gluhav na ovo ,,, Ostalima dobro Tako je to funkcionisalo od 1996.
I ova Kristina neka čivija ima onih nekakvih znački, što je dobro biti na poziciji ono nešta što govore PR MANAGER ako sam dobro napisao, nemože to svako jok jok....
Dobro da su i sada reagovali. Ovo je posljednji voz, jer je opsti rok zastarjelosti 10 godina, a UIO BiH je uspostavljena 1.1.2005.
JA ZNAM JEDNO, KAD VIDIM KAPITALCE KAKO STE IH USLIKALI KAKO STOJE IZA RESETKI ZATVORENI, EH ONDA CU VJEROVATI DA SE BORITE PROTIV KORUPCIJE. DO TAD, SMIJESNO I BEZOBRAZNO. ZNACI HOCU DODIKA, LAGUMDZIJU, RADMANOVICA, SPIRICA, IZETBEGOVICA, COVICA, LJUBICA, RADONCICA, IVANICA ITD ITD.
Zbunjuje me ova slika , doticne gospodice ili gospode, otkud to da potparol ima cin!!!!!!!!
Eh, zasto je doticna specijalizirala, zato mozes dobiti cin generala, preko kreveta, ovaj preko noci.
daj Boze da se pravda provede do kraja... ima tu i onih sitnijih sto cvakaju po malo ali se nakupi... samo treba upratiti vozilice, odlaske na godisnje odmore.. neki ne idu nikako zao im se od talova rastati... onda trosa dizu kredite ... da pokriju lopovluke.. ma sita sam svega... ako ja mogu od svoje plate da zivim onda neka svako zivi od plate... dosta sa kradjama.. i na sitno i na krupno... uz sve ove treba malo i po carinskim inspektorima, i onim sto izlaze i pregledaju robu.. ima ih tu uhuuuuhhhuuuuhhhuuu
Kladionica dana! Pustit ce ih za koji dan i niko im nece uzeti imovinu ...... 0.9 Zadrzat ce ih maksimalno 10 dana i nece ih ni pitati za imovinu..... 1.0 Zatvoriti ce ih na po 20 godina i uzeti im komplet imovinu...... 13.0