Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ih hapsite, dobrovoljno ću doći na akciju, kada se bude gradio novi zatvor za sve te fašiste !!! Ali bi bilo najbolje kada bi ih vi natjerali da ga sami izgrade !!! PS: Budimo realni, ovo je mafijaški obračun između kriminogenih klanova !!!
Tito ti si umro prema tome da šutiš
ma joj vrijeme ce pokazati sta se krije iza svega ovoga i ko stoji iza ovih procesa...
Preko sitnih riba do bosova. Bravo SIPA.
Hoće li nastavitii sa ovima koji su se utronjali, pa pokušavaju da se izvuku, jer se nisu nadali da će se ići preširoko. Sudiće im njihovi rođaci i prijatelji koji su u procesu "patriota". Pa kada ih pritisnu da rade po zakonu pojaviće se ostalo smeće koje su napravili za ove dvije godine. Živio im 1MAJ!
Na blogu Slobodana Vaskovića imaju dokumenti izvještaj tužilaštva i rješenje suda o određivanju mjere pritvora. Ko ih pročita shvatiće da je ovo sve jedna velika farsa i montaža režirana od strane Radončića i Lagumdžije, a podržana od strane Ćovića i Dodika. Helem, u ovim dokumentima Budimira ne da nigdje nema, niti bilo kakvog dokaza vezano za njega, nego i za većinu uhapšenih lica nema ništa. Država nam se pretvara u južnoameričko narko carstvo. Još malo pa će početi prijetiti ljudima "ako ne uradiš to nešto uhapsiću te ko Budimira"...
Fahro krcmi put preko lopovcica do krupnih riba........ samo tako nastavite !
ako nastave da hapse ovim tempom velike ribe ce umrijeti od starosti,jer ce onda trebati prvo pohapsiti kompletna clanstva nekih stranaka. i dalje mislim da su oni svi zajedno i da narodu prosipaju suplju
mislim da je ovo trebalo organizovanije raditi,sa puno vise hapsenja i sa puno vise dokaza odnosno pravog privrednog kriminala.meni se cini da je ovo fol izmedu svih stranaka da se narodu zamazuju oci do izbora da bi ove garniture dobile jos 4 godine.
Amar Osim.
Ma i za ove iz Sipe treba " Sipa " ... i tu ima svasta..
a i ove sto komentarisu po klixu treba procesljati. i tu ima petokolonaskih govana koji sire neprijateljsku propagandu.
jel vam frka miševi lopovski?
Hapsi, hapsi, hapsi, hapsi, hapsi!
Oho ho... Za sipu ni 1. maj vise nije praznik, koga li ce sutra privesti