Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e vidićeš ti kad ova trojica za godinu dana ulete u maoču ... neće više bit nema zastava ... naći će ih ovi ja ti kažem
Prije toga klix i ostali portali moraju objavit tri do cetri sata prije da ce doci, trebaju se ljudi spremit da ugoste nasu miliciju.
eeee da je milicije ... brijali bi se oni tamo svaki dan ... već policija, pa nogu kako hoće
...imamo mi "tri ovčara" od 90-e...
misliš "tri tornjaka" ... il' su ni torsko ni lovsko
Kakav je radnopravni status ovih ovčara, imaju li ugovor o radu na određeno ili neodređeno vrijeme i uplaćuju li se za njih porezi i doprinosi, jesu li osigurani od povrede na radu i jesu li prošli ljekarski pregled, imaju li porezne kartice i jesu li odjavljeni s biroa. Je li bio raspisan konkurs za prijem na radno mjesto patrolni pas ili su primljeni preko štele. Ništa nam od ovog niste rekli, postajem sumnjičav. :))
Na drugoj slici ste im zaboravili cenzurisati lica hahahah
opasno se nesto ova nasa murja sprema.... Evo vec par dana u nedzaricima vjezbaju razbijanje protesta i zaštitu glavonja.. malo se i puca.. oluja se sprema...
ovi kerovi su imali stelu sto posto,...... jesu li zadovoljili kriterije na , pismenom test ,testu fizičkih sposobnosti i na usmenom intervjuu sa konjima iz komisije :P :P :P
Jesu ih za*** ovo neke klempe im udijelili, mjesanac garant :D
Još samo da nabave dobre policajce za njih :)
Antiteroristički pas, jooo kad ga sad naše domaće lutalice postave za vođu. Ko veli dosta je terora nad utemeljenim cukama domaćim, starosjediocima. Povedi nas, evropski rode, s vrhunskim pedigreom. Grrrr, vauu!
fuj ljudi...vidio sam kako tuku i kaznjavaju pse...fuj....jadni ti psi...