Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nego kad su crvene beretke vec dovedene u Bosnu, trebalo ih je pohapsiti, ima tu dosta ratnih zlocinaca iz proslog rata.
O ***te, CETNICI POTPUNO PREUZELI SIPA, pa se sad vjezbaju za novu opsadu Sarajeva. Pasalucari dosli da obuce lokalnu petu kolonu i da se uvjezbaju za novu opsadu Sarajeva. Sta na sve ovo reci, cekaj, cekaj Fahro sad ce izbori, slijedi ti teski potop zbog ovog i ne samo to, nakon sto izgubis vlast, ides u bajbukanu za kriminal i izdaju. Inace specijalci kantona Sarajeva su najbolji specijalci u bivsoj YU, sto su dokazali vise puta u Americi.
Ne samo sto su hijackirali SIPA, nego sto su i ovu stranicu preuzeli cetnici, sami cetnici na njoj, pogledajte po glasovima na komentarima. Sami cetnik ,na ovoj stranici i poneki Bosanac. Oj cetnici, jeste ovako uvjezbavali Marticevce prije Oluje, pa su na kraju kad su ih Hrvati zaganjali, tenkovima gazili srpske izbjeglice?
RADONCIC CEKA SUDJENJE ZBOG OVOGA NA IZBORIMA 2014 GODINE! Pripremi se Fahro, slijedi ti kaznjavanje, koje ce te skupo kostati zato sto si izdao Bosnjake!
pa bolje da su ovi karinasi zovnuli vikiceve specijalce da im odrze lekciju
Ako, i treba zajedno da vježbaju i sarađuju. Ko nije znao, bosansko nebo štiti srpska avijacija, šta'š kad mi imamo samo polovni transportni helikopter :-)))
Ma ja vjezbaju kako ce upasti u G.Maocu opet i prestrasivati muslimane po citavoj Bosni. Dokazana genocidna tvorevina Srbija koja nikad nije ni prestala napadati muslimane ima zajednicke vjezbe sa Sipom koja bi trebala raditi na zastiti svih naroda u BiH a posebno onaj narod koji je najvise napacen i poklan za vrijeme rata. Jebo vas Radoncic ministar cetnicke sigurnosti!
Da nije žalosno, bilo bi smiješno...
Podsjeti me vijest na film "Gori vatra" i zajednicku obuku vatrogasaca... Samo se pitam ko je ovdje kome pruzio ruku...:)