Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesi li to vidio da ljudima dobro ide posao pa bi da napraviš otimačinu i uhljebiš sebe sa Dinom I Hajrićem? Tipično Bosanski-nek komšiji crkne krava!
Pa kako je ovo moglo proći bez Dine Merlina stručnjaka za autorska prava, kako!? Doduše on je stručan da ih mazne al treba i to znat... :)
J...bo te Dino...
Ma kome vi lazete vise, sram vas bilo...ccc...
radom za boljitak.
Bravo samo naprijed!
Tipično naš bosanski mentalitet popljujmo sve pozitivno i napredno u našoj zemlji, ukopajmo, zakopajmo i preotmimo...
ma ja mislim kako god da je autorima bilo sa Sine qua nonom, sa Mirzom Hajrićem, Dinom Merlinom i ostalom kompanijom poznatom po poštenju i obrazu može i hoće biti samo puno gore, tu su oni vidjeli dio kolača za sebe i idu na to da se to eksploatiše sa geslom poslije nas potop
ne mislim ništa,samo kažem...ne vjerujem da su i ovi \'\'ispravni\'\' po svjetskim standardima...
se po naški zove \"Para sa lahke strane\".
lijepo su se uhljebili ovi sinenkvanovci debelim platama a nama autorima ni za dva zimska racuna za piln. pogledaj ih samo, prevrcu papire toboze nesto rade. i ove babe zive na nas racun...
Misliš oni plagijatori bi da štite autorska prava?
hari,dino i ostali su u amisu...oni se bore protiv sqn
Pa ne dao dragi Bog da poštenjačine Dino Merlin i Mirza Hajrić raspodjeljuju autorske pare...
Hoćete pare ! Vi ste fukare ! Plaaaaćenici ! Plaaaaćenici !
Prognoziraj sve utakmice euro2012 i osvoji vrijedne nagrade: http://euro.topshop.ba?parent_id=16332