Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bajramović ima 4.100 KM mjesečno razloga da nikad ne da ostavku.
Ovom šupku treba zabraniti rad u bilo kakvim organizacijama. Krampa je nešto najbolje sto moze dobiti. Ista stvar i sa borackim udruzenjima, svrha njihovog postojanja je da sluze sami sebi. Samo jedna jedinstvaena boračka organizacija na kantonu a sva sredstva koja se izdvoje iz budzeta da se moraju utrošiti u zapošljavanje a ne neko prijevremeno penzionisanje boraca !!
A KOLIKO vas placaju za komentare pa vi da Vam dodje.bilo.ko pljuvali isto
stvarno je Lik a imamo I prezime isto
samo tako gos. Bajramovic. ne obazirite se na ove nehljebovice sto su samo po forumima a hoce promjene. Sindikat je bio I treba da bude. Ali kakva drzava takav sindikat. Niste Vi krivi sto ste naslijedili sav taj haos od svojih prethodnika.
haha
I jos nesto covjek mi.nije nista u rodu mada ce to.svi da.pomisle. Covjek.se trudi da se.Nesta uradi ali kako kad nam ne daju nista niti evropa niti.bilo ko
haha
Vidi zdravstvenika. Misle sto imaju svoj budzet da im niko ne moze smanjit platu pa nasli da se prave fini kako su uz radnike. Sa srednjom skolom imate vise od 1000 KM plate. Ja mislim da je to za ovakvu drzavu mnogo i da bi vam trebala biti maximalno 700. A o korupciji u vasim redovima necu govori
Svaka cast.. Umjesto da sindikati vode strajkove, u sindikatima sjede ljudi koji su se uhljebili i kojima je podjednako dobro kao i parlamentarcima, ministrima i drugima koji su ovu zemlju i njene budzete zavili u crno... Pa ovaj Bajramovic ima 3.000 platu futo futavi... Za sta on prima toliku platu????
Konačno jedna zvanična inicijativa za smjenu postojećeg rukovodstva SSSBiH. SSSBiH je otkatko je Bajramović na čelu postao sam sebi svrha. Nerad i sporazum sa Vladom FBiH (SDP i SDA) da se ne talasa dok su oni na vlasti bez obzira na situaciju u kojoj se nalaze radnici. U potpunosti podržavam HITNU smjenu i komletnu REORGANIZACIJU SINDIKATA NA SVIM NIVOIMA.
prilično jasan i usaglasen stav "klix komentatora"
Bajramović i bratija iz sindikalnog vodstva su od momenta kad su izabrani na "bijelom hljebu" .Ništa za radnike nisu dobra uradili.Jadnog li nam sindikalnog vodstva.
KO VAM JE KRIV ŠTO NESTAVITE MLADE NA ČELO SINDIKATA DA VODE REVOLUCIJU PROTIV LOPOVA I POSLODAVACA KOJI NEISPLAĆUJU PLATE VI STARI SAMO SE ŠETATE OKO INSTITUCIJA A OVI DEBILI VAM SE SMIJU
Ne dozvoljavaju vladajući. Kupili sindikalce za dobre plate i nešto za đeparac. Treba ih sve u Miljacku. Ima ju milion sindikata, kao borci organizacija.
Trazimo smjenu svih onih koji ne rade svoj posao za koji su dobro placeni.
sta je bajramovicu pa kako te nije stid.....ovo izgleda ko je god namjestio svoju guzicu za ostale ga ne zanima iako mu je to posao....Bajramovicu podnesi ostavku
kakav sindikat kakvi lonci i poklopci, dajte ostavke svi koji kradete imal ista ljudsko u vama
Sindikata u BiH nikada nije ni bilo, ima već 50 godina.