Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAZE MENI JEDAN UHLJEB IZ SDA KOJI RADE U DRZAVNOJ SLUZBI.MI IZ SDA CEMO IZDOMINIRAT NA IZBORIMA ZATO STO STE SE VI NEZADOVOLJNI RASULI KO PSENICA NI TAMO NI VAMO.VECINA VAS NECE NI IZACI NA IZBORE A MI CEMO TO ISKORISTITI
Evo već 20 godina se vrte šuplje o promjenama o boljitku o napretku. Pa jel više jasno svima, ili još ima budala koji misle da je ovdje moguć progres?? Hajd jasno mi je za ove mlađe što imaju max 20 godina, pa imaju nekog entuzijazma, još nisu uvidjeli da je zlo ušlo u sve pore društva, al me iznenađuju stari kenjci. Ko se ne "snađe" ima da radi kod Turčina za 300KM i šaku pistacija.
Pa eno vam ona Nasa Stranka pa glasajte. Ali ne, opet ce reci, vidi glave u Kojovica, Gratz shupa. promjenio ime, a zenske im dobre samo za trljanje, dok ce mi ostali pucati minuse cisto iz huje. Ja bih rekao da je politicki sistem kakav je u BiH sasvim realan pokazatelj drustva i po zasluzi a oplodjen krilaticom "netalasaj"
Ne treba ovdje niko i nista sem ministara,zamjenika,njihovih zamjenika.Valja uhljebiti familiju.Sta ce nam bolnice,skole ne treba.Bolnice se zatvaraju a po skolama djeca ratnoprofiterske elite siluje i zlostavlja one koji to nisu.I nikom nista,svima dobro,samo sutite i cekajte jos gore..
Odavno upozoravam na ovog kriminalca - Kazazovica
Buraz, sto su kod nas ministri nepismeni ? Ne znam buraz, dobice savjetnika, oni ce za njih.
Džaba Sivro upozoravaš, Bakirova je to škola ...! ! !
Džaba Sivro upozoravaš, Bakirova je to škola ...! ! !
Džaba Sivro upozoravaš, Bakirova je to škola ...! ! !
MOj sivro treba zaposliti 100 000
Jos malo pa ce i savjetnici imati savjetnike.
http://poslovnisvijet.ba/zasto-nam-je-administracija-privlacnija-od-industrije/
To vam je jednostavno. Nastavnici dobijaju otkaz jer nema djece. Ministri zapošljavaju savjetnike jer ovaca uvijek ima na pretek. Vrlo jasna situacija.
I ovo je Bosna buraz..
...nejma napretka bez savjetnika. titularni eufemizam za ljude baz imalo sposobnosti, znanja i volje za radom. go nehljeb i podanik.
Neka ima do izbora a narod bjezi jarani odlaze i ne vraca se niko.
Ma no sikiriki......sad ce biti posla kad raspisu konkurse za savjetnike poslanika i sefove kabineta.......haman ko da su americki senatori.....mater li vam bolesnu i bezobraznu
Sta je SIVRO? Nemate u TALU? Nisu tvoji puleni zaposljeni? Konakovic rece da si ILEGALAN? Kmeeee kmeee kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee