Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tih par hiljada "radnika" sto imas u federaciji je i doslo. ostali su samo robovi a za njih vas boli k*rac kao sto je uvijek i bolio. mamu vam uhljebljenu poganu lazljivu stranacku j*bem
Bola koga ce voditi uhljeb bajramovic??? uhljebio sebe cerku rodbinu i brani smrad ne obespravljene nego sebe i svoj lopovluk. Manipulator zavadio narod zarad svojih licnih interesa.
"RADNICI KONJUHA SDA nas je sve pokopala, jedino nas Radončić može spasiti" GLE NASLOVA NA AVAZU HAHA ROKSTAR! SCEPO! MA I MI TAKO TVRDIMO ... TI SI SVETINJA! MOR'O SAM OVO STAVITI U TOP KOMENTAR, NEK' SVI VIDE :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"RADNICI KONJUHA SDA nas je sve pokopala, jedino nas Radončić može spasiti" GLE NASLOVA NA AVAZU HAHA ROKSTAR! SCEPO! MA I MI TAKO TVRDIMO ... TI SI SVETINJA!
Ma Šćepo je naš Muhamed Mahatir. :)))))
i slikanje Mirvada Kurica sa radnicima hahhahah.kao radnici se zahvaljuju na podrsci sbb-a.to samo Havaz moze
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Divi ovih sindikalaca koliki su... sigurno su natekli jeduči krompir...
Nikad prije se ovaj sindikat i neorganizova kao do sad. Hmmmmm... A kakva prava je to imao do sad običan radnik? I što ih je imao koliko ih je neko uvažavao od privatnika. Ovaj zakon se najviše i tiče ovih lezihl***vića, ljuljaju se foteljice kancelarijskih miševa koji ti se ne mogu pristojno ni obratit kad uđeš kod njih u kancelariju ako nešto obavljaš od posla (ako imaš sreću da radiš) a ne mogu da dobiju otkaz jer im je dosadšnji zakon (kolektivi ugvor) garantirao da ne mogu dobiti otkaz u državnoj službi ili bilo kojem javnom preduzeću, javnoj ustanovi. Mogu ustvari ali toliku globu bi dobili na sudu da jednostavno se ne isplati državi otpustiti ih. Masa slijedi svoje sindikaliste koji imaju platu preko 3000, a radnik ako je sretan dobiće 300... možda...
Evo zadnjih par dana pokušavam da razumijem predstavnike Sindikata, ali ne mogu nikako da nađem niti jednu poveznicu s kojom bi mogla opravdati stav Bajramovića. Sebi je nabio platu od 3500 KM i nije ga stid i sram da saziva ljude da dolaze na proteste za nešto što im donosi bolje sutra. Pozvao si ljude koje zastupaš, a koji nemaju šta da jedu. Svakog po na osob ko je učestvovao u organiziranju protesta treba izvesti pred lice pravde.
ma u svakom slucaju ce neko da place a neko da se smije.. Pa ko je kakve nafake :)
Sindikat je davno izdao radnike sa svim strankama koje su bile i sad su na vlasti i radio protiv radnika.Sad se sa pravom bori za novi zakon o radu,a iza te borbe se još nešto nadzire,a to je ako se ovaj zakon usvoji radnici će tražiti smjenu aktuelnih vođa sindikata.A SAD JEDNA PORUKA OVIM STRANKAMA KOJE SU NA VLASTI I BORE SE DA SE ON USVOJI! MI SMO VAS POSTAVILI DA RADITE ZA DOBROBIT OVOG NARODA I TO STE U PREDIZBORNOJ KAMPANJI I OBEČALI.AKO USVOITE OVAJ ZAKON MI ČEMO VAS I SKINUTI SA VLASTI! Dosta je bilo lopovluka,kriminala i gledanja kako od države koja grca u dugovima izmusti još koju marku za sebe.Ako se ne okrenete dobrobiti svih naroda u BiH ,bolje vam je da idete.
Zašto na proteste niko od radnika iz fabrika niti realnog sektora nije izašao? Zato što su ljudi naučili da rade i dovoljno su pametni da su razumjeli sve prednosti novog Zakona o radu. Ko je izašao? Izašli su zaposlenici koji su se uhljebili u državnim institucijama i koji mogu da dolaze i odlaze kad god hoće. Došlo je vrijeme da se kaže STOP! Čestitke za rad Vlade FBiH! Radnici iz realnog sektora su uz vas.
ne trabunjaj dabogda bio invalid 2 kategorije
vrijeme je za slavlje, bosnom behar probeharao.......................................
Bajramoviću, za svoje postupke i haos koji praviš trebaš da odgovaraš pred zakonom!!!!
Sindikat je organizator ovih protesta na čelu sa Bajramovićem, i sindikat je taj koji pravi haos od nečega što je konačno dobro za našu zemlju. Organizatori treba da ogovaraju pred zakonom.
Muštuluk.....usvojen zakon :)
Vala Bajramovicu, mogao si kakvu kvalitetniju majicu uzeti za tih tri i po milje.
Ova trojica su najveci neradnici...
Tipični tornjaci,dobro uhljebljeni,i podbuhli od žderanja se nešto kao bore za radnička prava....Ej,jade jade
Kolko vas placaju po satu. Novo radno mjesto u BiH protestovanje za 20-50KM po satu. Stoka
ko li gura ove sindikalce ovoliko, talovi su tu veliki