Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte se vi brinuti, možemo vas odmah zamijeniti sa 10000 nezaposlenih sa biroa koji godinama čekaju posao ali nemaju PARE da ga KUPE kao što mnogi od vas učiniše..Nezaposleni sa VSS biti će sretni sa 500KM i neće se buniti, SRAM VAS BILO! Nezaposlenih i GLADNIH usta na ovom kantonu je 100.000 a vama je sve malo, UVIJEK GLADNI I NEZADOVOLJNI BILI!
Diplomirani inžinjeri sa 30 godina staža kod privatnika zarađuju 700 KM u vrh glave a budžetski korisnicise kao nešto bune ?! ZBOG čega?! Šalterski službenik u opštini lupa pečate 8 sati i ima 1500KM sa srednjom školom , mogu misliti koliko gospoda sa fakultetskom diplom ima što sjedi po kancelarijama. Profesori na fakuletima rade ne na jednom nego torbare na 5 fakulteta , dolaze nenaspavani , ne znam kako su došli do silnih titula pošto za većinu niko dalje od Tuzle nije čuo i nešto hoće , i sve vam malo, Uvijek GLADNI BILI!
podrška za smanjenje plata budžetskim korisnicima, znam da neki poslovi nisu dovoljno plaćeni posebno prosvjeta, doktori i policija ali svi trebaju da doprinesu da se izvučemo iz ovog blata
Treba smanjiti najvise ublehasima u upravnim organima, to su beskicmenjaci koji su tu jer imaju rodju nekog na poziciji, zatim ogromnom broju "pomocnika", "sekretarica", "strucnih govnara raznih profila" itd...
jah.....tresla se gora rodio se miš
Neka vama predsjednik Kantonalnog odbora SSS za TK Fahrudin Šahović, prvi pokaze platnu listu, neka narod vidi da je i on isti uhljeb kao Bakir i Dodik. Kakvi sindikati i g0vna, oni su na strani kapitala, a ne naroda. Koliko puta su do sada sami pozvali i organizovali proteste ???
Šta hoće? Velike i redovne plate? Ma neeeemoj, neko nema ništa pa ne kuka, a oni se zale sto ce umjesto 1200 primiti 1150, mrs u 3pm.
Kada im je Hanka Paldum pjevala neki dan, fino je propustiše, šta sada hoće?
11% od 1200 je 132... Umjesto 1200 km dobijali bi 1068 km... Jebo ti mater nepismenu, ako hoces vec da pametujes, ukljuci malo mozgic, ili si preskocio osnovnu skolu?